Από απολογία στη Μητρόπολη Σιδηροκάστρου θα περάσει ο ιερέας, ο οποίος δημοσιεύει στο Instagram ημίγυμνες φωτογραφίες του. Στο προφίλ του υπάρχουν δεκάδες φωτογραφίες του ίδιου σε πόζες, ημίγυμνος, με διχτυωτά μπλουζάκια και ανοιχτά πουκάμισα, ενώ δεν υπάρχει ούτε μία φωτογραφία με τον ίδιο να φοράει ράσο.

    Παγκόσμια ανησυχία για τη νέα μετάλλαξη στη Μποτσουάνα: Συνεδριάζει ο ΠΟΥ – «Μπλόκο» στα ταξίδια βάζει η Ευρώπη

    Ο ίδιος εχθές έκανε σχετική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό, απαντώντας στα σχόλια γύρω από το θέμα.

    «Πέρα από την διακονία μου, που αγαπώ και βρίσκομαι από την νεαρή μου ηλικία μέσα στην εκκλησία, αγαπώ και τον αθλητισμό, την θάλασσα, τις πεζοπορίες και την ορειβασία, προσωπικό το προφίλ μου, άλμπουμ φωτογραφικό που μοιράζομαι μαζί με φίλους που αγαπώ και με αγαπούν, και κλείνοντας να πω-πως δεν με πειράζει η δημοσιότητα που πήρε καθώς είναι καιρός να καταλάβουμε πως οι κληρικοί είμαστε και εμείς άνθρωποι με χαρές, με λύπες με προσωπικές στιγμές.

    ΥΓ. Ευχαριστώ τους φίλους για την στήριξη και συγγνώμη για όσους σκανδάλισα-για τον δημοσιογράφο που ανέδειξε το θέμα του είπα σε τηλεφωνική επικοινωνία πως είναι ελεύθερος άνθρωπος, αν θέλει να το βγάλει στην επικαιρότητα εγώ δεν μπορώ να κάνω κάτι», έγραψε.