Η δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, ένα έγκλημα που είχε συνταράξει παγκοσμίως, έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον και στη Μεγάλη Βρετανία.

    Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο, επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και του ζήτησε να έρθει σε επαφή μαζί του στις φυλακές Κορυδαλλού για να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.

    Εκείνος, όμως, δεν δέχθηκε σύμφωνα με τον δικηγόρο του, Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός».

    Ενδιαφέρον για την δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα την δολοφονία της 20χρονης, η οποία ήταν επίσης υπήκοος της Βρετανίας, έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.

    Παραγωγοί του Channel 4 μάλιστα, έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία έκανε συνεδρίες με την κοπέλα πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.