Πίνακας Περιεχομένων
  1. Τι υποστηρίζουν οι γείτονές τους στο Νέο Ηράκλειο

  Ένας 34χρονος και η 29χρονη αδελφή του εντοπίστηκαν νεκροί μέσα σε μια λίμνη αίματος στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στο Νέο Ηράκλειο. Δίπλα τους βρέθηκαν και δυο σημειώματα που αναφέρουν ότι θέλουν να αυτοκτονήσουν. Φέρεται να έχει γράψει το ένα ο ένας και το άλλο ο άλλος. Ο γραφικός χαρακτήρας μοιάζει και γι αυτό θα εξεταστούν από ειδικό γραφολόγο.

  Η αστυνομία εξετάζει δύο πιθανά σενάρια. Σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, το πρώτο σενάριο θέλει το ένα από τα δύο αδέλφια να πυροβόλησε και να σκότωσε το άλλο με κυνηγετική καραμπίνα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε. Το δεύτερο σενάριο, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή απομακρύνεται, θέλει τα δύο αδέλφια να έβαλαν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο τέλος στη ζωή τους.

  Ο ιατροδικαστής εκτιμά ότι η 29χρονη είναι αυτή που πυροβόλησε και σκότωσε τον αδελφό της και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέρφια, βρίσκονταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση λόγω του θανάτου της μητέρας τους, και φέρουν τραύμα από πυροβόλο όπλο, ενώ δίπλα τους βρέθηκε μια καραμπίνα.

  Και οι δύο ήταν άνεργοι, ενώ αυτός που δούλευε ήταν ο τρίτος αδερφός. Η πολυκατοικία που έμεναν τα αδέρφια ήταν οικογενειακή, την έχει χτίσει ο πατέρας τους, που επίσης μένει εκεί. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής, το πόρισμα του οποίου αναμένεται να «ρίξει φως» σε αυτή την οικογενειακή τραγωδία.

  Σημειώνεται ότι τον 34χρονο και την 29χρονη εντόπισε νεκρούς ο αδελφός τους, που διαμένει σε διαμέρισμα της ίδιας πολυκατοικίας. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

  Τι υποστηρίζουν οι γείτονές τους στο Νέο Ηράκλειο

  Έξω από την πολυκατοικία της οδού Ολύμπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και γείτονες που γνώριζαν την οικογένεια προκειμένου να μάθουν τι έχει συμβεί.

  «Tα παιδιά έχασαν τη μητέρα του πριν από 6-7 μήνες. Ταλαιπωρήθηκαν με τον θάνατο της καρκινοπαθούς μητέρα τους. Πέρασε πάρα πολλά. Τα αδέλφια δεν είχαν θέμα μεταξύ τους. Υπάρχει και ένας τρίτος αδελφός, αυτός εργάζεται κανονικά. Εγώ είμαι φίλος της οικογένειας, δεν γνωρίζω κανένα άλλο περιστατικό. Γνωρίζω και τον πατέρα ο οποίος έδωσε μάχη μετά το θάνατο της συζύγου», ανέφερε μιλώντας στους δημοσιογράφους γείτονας της οικογένειας.

  «Ουδέποτε έδωσαν δικαιώματα. Ηταν εργατικοί και καλοί γονείς. Δεν αντιμετωπίζανε κάποιο πρόβλημα. Όταν κλείνει η πόρτα του αλλουνού δεν γνωρίζεις τι έχει. Τουλάχιστον προς τα έξω δεν έβγαινε ποτέ κάτι. Ηταν υπόδειγμα οικογένεια», λέει άνθρωπος που γνωρίζει την οικογένεια 40 χρόνια στην ιστοσελίδα «Χτύπος».