Μια ακόμα περίπτωση ανθρωποκτονίας γυναίκας από τον σύζυγό της, φαίνεται πως έχουμε στην Αλεξανδρούπολη. Η, νεκρή πλέον, γυναίκα είχε μεταφερθεί την προηγούμενη Κυριακή στο νοσοκομείο από τον άντρα της με διαλυμένη σπλήνα και ήπαρ και ανέφερε στους γιατρούς πως η κοπέλα έπεσε από τη σκάλα και υπέστη αυτά τα τραύματα. Οι γιατροί όμως δε μπορούν να δικαιολογήσουν με τίποτα τέτοια ζημιά που χρειάστηκε 4 χειρουργεία και τελικά οδήγησε στο θάνατο, μόνο από μία πτώση.

    Ας τα πάρουμε από την αρχή. Στις 5 Δεκεμβρίου φτάνει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης ένας άντρας που μεταφέρει την 29χρονη σύζυγο του βαριά τραυματισμένη. Της γίνεται άμεσα εισαγωγή, την ετοιμάζουν για εξετάσεις κι εκεί διαπιστώνεται ότι νοσεί από κορωνοϊό. Τη βάζουν άμεσα σε κλίνη ΜΕΘ και ταυτόχρονα ετοιμάζουν 4 χειρουργεία. Η κοπέλα έχει υποστεί ρήξη σπλήνας και το ήπαρ της έχει διαλυθεί. Οι γιατροί δε μπορούν να πιστέψουν πως αυτό έγινε από μια πτώση από σκάλα.

    Οι γονείς της 29χρονης, που ζούσε με τον άντρα της στην περιοχή Άβαντος και είχαν τρία παιδιά 10, 8 και 3.5 ετών, κατήγγειλαν τον σύζυγό της για ξυλοδαρμό εναντίον της κόρης τους, κάτι που επιβεβαίωσε και τις σκέψεις των γιατρών. Δυστυχώς, η 29χρονη άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Πέμπτης (9/12). Για τα αίτια του θανάτου αλλά και του τραυματισμού της θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή την επόμενη εβδομάδα, αφού πρώτα μειωθεί το ιικό φορτίο που φέρει η νεκρή γυναίκα από τον Covid, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.