Πίνακας Περιεχομένων
    1. Περαστικά από Κυριάκο Μητσοτάκη

    Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Ωστόσο η σύντροφός του και τα παιδιά τους δεν νοσούν.

    «Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» έγραψε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Τσίπρας.

    Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πραγματοποιήσει στις 13 Νοεμβρίου την τρίτη δόση του εμβολίου.

    Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε και ο γιος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, με αποτέλεσμα τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της, επίσης βουλευτής, Δημήτρης Τζανακόπουλος να βρίσκονται πλέον σε προληπτική καραντίνα.

    Περαστικά από Κυριάκο Μητσοτάκη

    Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Αλέξη Τσίπρα. «Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε χαρακτηριστικά στο Twitter.