Οι Bennifer 2.0 είναι γεγονός. Μετά από έντονες φήμες που ήθελαν την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να είναι ξανά ζευγάρι μετά από 17 χρόνια επιβεβαιώθηκαν. Η λατίνα σταρ δημοσίευσε μια φωτογραφία, όπου του βλέπουμε να φιλιούνται παθιασμένα, ενώ γιόρταζαν τα 52α γενέθλιά της.

    Ένα μικρό flashback στο 2002 είναι αυτό που τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον τον φανς. Όπως άλλοτε οι παπαράτσι φαίνεται να κυνηγάνε το δημοφιλές ζευγάρι, στην προσπάθεια να απαθανατίσουν την κάθε στιγμή. Ακόμα και αυτή που ο Ben αγγίζει στα οπίσθια την Jennifer, ενώ αυτή είναι ξαπλωμένη πάνω σε ένα γιοτ. Πριν από 20 χρόνια, όταν οι δύο τους βρίσκονταν στο απόγειο της καριέρας τους, είχαν χαρίσει το ίδιο στιγμιότυπο.

    Ο Affleck είχε εμφανιστεί μαζί με την Lopez σε ένα σκάφος στο μουσικό βίντεο κλιπ του “Jenny From The Block” το μακρινό 2002, και τώρα ζούμε την αναβίωση αυτής της σκηνής. Δεν είναι ωστόσο η μόνη φωτογραφία τους που έχει σχολιαστεί. Αυτά που κάνουν παρομοιάζονται με αντίστοιχες ενέργειες του παρελθόντος, κάτι που μας κάνει να αναρωτόμαστε αν όλο αυτό είναι τελικά ένα τρικ για να βρίσκονται μονίμως στην ατζέντα των media.

    Να μην ξεχνάμε, όμως, ότι ένα από τους λόγους που χώρισαν -σύμφωνα με όσα ακούγονται- ήταν η ακραία δημοσιότητα που είχε πάρει η προσωπική τους ζωή. Οι παπαράτσι του ακολουθούσαν σε κάθε τους βήμα, προβάλλοντας σκηνές από την χλιδάτη αλλά κατά τα άλλα καθημερινή ζωή τους.

    Η επανασύνδεση μας ξάφνιασε όλους. Ακόμα και η πρώην σύζυγος του Affleck, Jennifer Garner, έχει δώσει την έγκρισή της. Θα ήταν κρίμα, λοιπόν, να πάνε όλα στράφι για τον ίδιο λόγο.