Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι λαμπεροί πελάτες

    Ξημέρωσε και ο Νίκος Βέρτης τραγουδούσε ακόμη για το κοινό της Μυκόνου, το οποίο γέμισε τον Ορνό από νωρίς το προηγούμενο βράδυ.

    15.000€ ελάχιστη κατανάλωση είχαν οι πρώτες σειρές στο Pasaji, το πολυτελές εστιατόριο που εμφανίστηκε ο δημοφιλής τραγουδιστής. Το μισό ποσό, απαιτείτο ως προκαταβολή ώστε να γίνει η κράτηση. Στη τιμή περιλάμβανοταν μενού φαγητού, μια τρίλιτρη βότκα, μια σαμπάνια του 1,5 λίτρου και μια φιάλη premium τεκίλα.

    Τα απλά εισιτήρια για καθήμενους ξεκινούσαν από την τιμή των 350€.

    Φυσικά, οι θέσεις για να απολαύσει κανείς τον Βέρτη είχαν ήδη εξαντληθεί πολύ πριν ξεκινήσει η βραδιά, παρά το υψηλό κόστος που την έκανε να απευθύνεται μόνον σε λίγους.

    Η τεράστια κίνηση προσέλκυσε και δυο κλιμάκια ελεγκτών της ΑΑΔΕ, τα οποία έπιασαν δουλειά ελέγχοντας εξονυχιστικά τα ταμεία και τους λογαριασμούς. Δεν εντόπισαν την παραμικρή παράβαση παρά τα 700.000 ευρώ που ανήλθαν ως κέρδη.

    Έπεσαν μέχρι και πυροτεχνήματα για να συνοδέψουν την μεγάλη βραδιά. Ο Νίκος Βέρτης εμφανίστηκε ακριβώς στις δύο παρά τέταρτο τα ξημερώματα με μια εισαγωγή και τον ουρανό να φωτίζεται για τρία περίπου λεπτά από τα πυροτεχνήματα.

    Ο τραγουδιστής, φυσικά, αποθεώθηκε από τους θαμώνες.

    Οι λαμπεροί πελάτες

    Στα πρώτα τραπέζια κυριάρχησαν επιχειρηματίες που δηλώνουν θαυμαστές του τραγουδιστή που αφίχθησαν από το Ισραήλ με ιδιωτικά αεροσκάφη, όμως το πλέον κεντρικό τραπέζι το είχαν οι οικογένειες Ζέιν και Χούρι που φιλοξένησαν πολλούς φίλους τους, όπως την εφοπλίστρια Μελίνα Τραυλού και τον Χρύσανθο Πανά.

    Ο Βέρτης τραγούδησε non stop για περίπου τρισήμιση ώρες και ξεσήκωσε τον κόσμο ενώ η σκηνή ήταν δομημένη και στημένη με τέτοια τρόπο που πέρασε ακόμη και από τα τελευταία τραπέζια, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο που γέμισε το μαγαζί.

    Τρίλιτρες Moetpremium τεκίλες και μπλε συλλεκτικές βότκες Belvedere του ενάμιση και των τριών λίτρων που φωτίζονταν με την λέξη «MYKONOS» κυριάρχησαν στο live του Νίκου Βέρτη.

    Ο τραγουδιστής τελείωσε το πρόγραμμά του λίγο μετά τις πέντε τα ξημερώματα με μερικούς από τους παρευρισκόμενους να ψάχνουν να συνεχίσουν την διασκέδασή τους.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Μητσοτάκης για Power Pass: Αποκαθιστούμε μία αδικία – Θα δοθούν επιπλέον 40 εκατ. ευρώ | Nitro.gr

    Το σοκ των τουρκικών ΜΜΕ μετά το αμερικανικό μπλόκο στα F-16 | Nitro.gr

    Νέος εξοπλισμός για την Ουκρανία από τη Δύση – Οι πύραυλοι της δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στον ρωσικό στρατό | Nitro.gr