Πίνακας Περιεχομένων
    1. Στο αμάξι του «Ντίνου» οι σκληροπυρηνικοί χούλιγκαν που σκότωσαν τον Άλκη

    Στενεύει ο κλοιός για τον «Ντίνο», το 12ο μέλος της συμμορίας χούλιγκαν, που εμπλέκεται στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού. Καθώς τα στόματα «έχουν ανοίξει», ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην απολογία του στον οδηγό του τρίτου ΙΧ μάρκας Polo.

    Τον αποκαλούν «Ντίνο» και δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Το μικρό του όνομα το έχει δώσει στην απολογία του, ο 21χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, ο οποίος κρατούσε το δρεπάνι, ενώ υποστήριξε ότι δεν ξέρει το επίθετό του. Σύμφωνα με τις περιγραφές του, ο 12ος εμπλεκόμενος είναι Έλληνας, 25 ετών, ύψους περίπου 1.80 και έχει γένια. Σύμφωνα με πληροφορίες και ο «Αθηναίος» φέρεται να μίλησε για εκείνον χωρίς περαιτέρω πληροφορίες.

    Υπάρχουν πολλές φήμες σχετικά με την ταυτότητα και την κατάσταση του «Ντίνου», ωστόσο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ξεκαθάρισε ότι ο νόμος είναι νόμος για όλους, ανεξαρτήτως της οικονομικής επιφάνειας του οποιουδήποτε. Σύμφωνα με το Mega αναζητείται ένα ακόμη άτομο, το 13ο με το παρατσούκλι ο «Μεγάλος».

    Στο αμάξι του «Ντίνου» οι σκληροπυρηνικοί χούλιγκαν που σκότωσαν τον Άλκη

    Ο εντοπισμός του 12ου εμπλεκόμενου είναι εξαιρετικά σημαντικός, καθώς το όχημά του ήταν το αυτοκίνητο των «σκληρών». Σε αυτό επέβαιναν εκείνος που κρατούσε το φονικό δρεπάνι, εκείνος με το μαχαίρι αλλά και ο νεαρός που φέρεται να χτύπησε με στειλιάρι τον Άλκη.

    Σύμφωνα με τα συμπεράσματα των εργαστηρίων, που αποκάλυψε το «Ράδιο Θεσσαλονίκη», στο πατάκι του αυτοκινήτου εντοπίστηκε σε σκουρόχρωμες κηλίδες το DNA του άγνωστου συμμετέχοντα, του «Ντίνου», για τον οποίο συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών. Επίσης, στη λαβή του φονικού όπλου βρέθηκε γενετικό υλικό του φίλου του Άλκη, καθώς σύμφωνα με τα συμπεράσματα είτε προσπάθησε να το πάρει από τον 21χρονο «ποδοσφαιριστή» την ώρα της επίθεσης, είτε το πήρε από το έδαφος και το πέταξε στη θέση που εντοπίστηκε.

    Να υπενθυμίσουμε ότι ο 21χρονος έχει υποδείξει τον «Αθηναίο» ως δράστη της δολοφονίας και ότι τον χτύπησε με το δρεπάνι, το οποίο φέρει ίχνη από το DNA του Άλκη. Από την πλευρά του, ο 25χρονος με το παρατσούκλι «Αθηναίος» φέρεται να παραδέχθηκε ότι «έδωσε δύο «τσιμπιές» στην αριστερή πλευρά ενός παιδιού, αλλά δεν θυμάται αν ήταν ο ‘Αλκης». Ωστόσο, παραδέχθηκε ότι κρατούσε το κάραμπιτ (μεγάλο μαχαίρι).