Πίνακας Περιεχομένων
    1. Δολοφονία στο Κουκάκι: Ενδοοικογενειακή βία στην οδό Ματρόζου

    Ένα στυγερό έγκλημα εκτυλίχθηκε στο Κουκάκι, όπου ένας 53χρονος σκότωσε την 46χρονη σύζυγό του, και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μόλις την μαχαίρωσε στον θώρακα θανάσιμα, πήρε τηλέφωνο τον 24χρονο γιο του και του είπε: «Σκότωσα τη μητέρα σου!».

    Ο νεαρός ήταν έξω και διασκέδαζε όταν τον κάλεσε ο πατέρας του και του ανακοίνωσε ότι έχει δολοφονήσει τη μητέρα του.

    Δολοφονία στο Κουκάκι: Ενδοοικογενειακή βία στην οδό Ματρόζου

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο δράστης δολοφόνησε την γυναίκα μαχαιρώνοντάς την δύο φορές. Μία στο στήθος και μία στην πλάτη. Στη συνέχεια τύλιξε το άψυχο σώμα της γυναίκας με την κουρτίνα και το άφησε στο σαλόνι. Ο δράστης αφού δολοφόνησε τη σύζυγό του προσπάθησε να κόψει τις φλέβες του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

    Στη συνέχεια πήρε το αυτοκίνητο του, ένα Nissan τζιπ γαλάζιο χωρίς πινακίδες και κατευθύνθηκε προς την παραλιακή. Ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο ότι είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του, με την ΕΛ.ΑΣ. όμως να τον εντοπίζει στο 59ο χλμ. της Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος του Χάρακα, όπου είχε πέσει στα βράχια, ενώ νωρίτερα είχα επιχειρήσει να κόψει τις φλέβες του.

    Τον 55χρονο παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του συζυγοκτόνου στους αστυνομικούς ήταν: «Ήπια κάτι μπύρες το βράδυ… γύρισα σπίτι και η γυναίκα μου είχε ετοιμάσει βαλίτσες να φύγει και τη χτύπησα».

    Την ίδια ώρα, μαρτυρίες περιγράφουν ένα σκηνικό με καβγάδες και ενδοοικογενειακή βία στο σπίτι της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, εδώ και καιρό.

    Διαβάστε ακόμα στο Nitro.gr:

    ΗΠΑ: Συνεχίζει να πέφτει η δημοτικότητα του Biden – Έφτασε το 36%, ιστορικό χαμηλό

    Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον ουρεί στη θάλασσα

    Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η Ελληνίδα υπουργός του Macron κατηγορείται για 2 βιασμούς