Πίνακας Περιεχομένων
    1. Καλιακμάνης: Έξαρση της βίας

    Την τελευταία της πνοή άφησε μια 36χρονη γυναίκα από το Μπαγκλαντές, η οποία δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από ομοεθνή της στην Κυψέλη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περαστικοί την βρήκαν αιμόφυρτη στο δρόμο, το μεσημέρι της Κυριακής.

    Συμφωνα με τον πρόεδρο των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γιώργο Καλιακμάνη, η επίθεση έγινε την ώρα που η γυναίκα κατέβαινε από το διαμέρισμα όπου διέμενε με τον συζυγό της.  Ο άνδρας τής κατάφερε χτυπήματα στο σώμα και στη συνέχεια πέταξε το μαχαίρι σε κάδο απορριμμάτων.

    Η 36χρονη μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε. Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον φερόμενο ως δράστη, υπήκοο Μπαγκλαντές, και τον συνέλαβαν. Ο άνδρας επικαλέστηκε οικονομικές διάφορες με το θύμα.

    Καλιακμάνης: Έξαρση της βίας

    Όπως είπε ο Καλιακμάνης, υπάρχει «ποιοτική» αλλαγή της βίας. Τα εγκλήματα με θύματα γυναίκες έχουν αυξηθεί, καθώς και έξαρση της ανήλικης παραβατικότητας, δηλαδή συμμορίες ανηλίκων, τα οποία έχουν μαχαίρια και ληστεύουν. Φτιάχνουν ομάδες και επιτίθενται σε άλλες γειτονιές, με οπαδικές αφορμές κυρίως.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Ένα επιτυχημένο καλοκαίρι: Η Ελλάδα 3η χώρα παγκοσμίως στις τουριστικές αφίξεις με αεροπλάνο

    Δημοσκόπηση: 8,5 μονάδες μπροστά η Ν.Δ., απώλεια μόλις 0.2% σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση

    Donald Trump: Άκρως απόρρητο υλικό οδήγησε στην έρευνα του FBI στο σπίτι του