Ένα tweet του Elon Musk στάθηκε η αφορμή για να προκαλέσει την έντονη αντίδραση της γερουσιαστή των Δημοκρατικών, Alexandria Ocasio-Cortez. Η ίδια στη συνέχεια το διέγραψε και εξήγησε στη συνέχεια γιατί το διέγραψε. Όλα ξεκίνησαν όταν η Cortez έγραψε το εξής:

    «Έχω κουραστεί από το συλλογικό άγχος για τις επικείμενες εκρήξεις εγκλημάτων μίσους, που συμβαίνουν επειδή κάποιος εγωμανής δισεκατομμυριούχος ελέγχει μονομερώς μία τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας και διαστρεβλώνει τη λειτουργία της επειδή ο Tucker Carlson ή ο Peter Thiel τον έβγαλαν για δείπνο και τον έκαναν να νιώσει ξεχωριστός».

    Σε αυτό το tweet ο Elon Musk είδε τον εαυτό του να φωτογραφίζεται και εφόσον είναι θέμα ημερών να περάσει το twitter στα χέρια του, έσπευσε να απαντήσει γράφοντας: «Σταμάτα να μού την πέφτεις, είμαι πολύ ντροπαλός». Η ίδια η Cortez απάντησε στο σχόλιο του γράφοντας πως «μιλούσα για τον Mark Zuckerberg αλλά εντάξει», ωστόσο στην πορεία το έσβησε εξηγώντας αποφεύγει να δίνει προσοχή σε εγωμανείς που αναζητούν την προσοχή. «Όπως είπα, προβλήματα του “εγώ”».

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Ellen DeGeneres: Ρίχνει αυλαία η εκπομπή μετά από 19 χρόνια – Η συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα

    Cristiano Ronaldo: «Παντοτινή αγάπη» γράφει σε νέα συγκινητική ανάρτηση κρατώντας την νεογέννητη κόρη του