Ο Εmmanuel Macron μετά τη νίκη του στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ήρθε αντιμέτωπος με ένα πρωτοφανές περιστατικό, όταν επισκέφθηκε μία αγορά στην περιοχή Σερζί. Στην περιοχή αυτή τους περισσότερους ψήφους, έλαβε ο υποψήφιος της Αριστεράς, Jean-Luc Mélenchon, κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών. Το ποσοστό του Macron στο προάστιο ανήρθε σε 23,7% ενώ του Mélenchon σε 48%.

    «Ήρθα για να σας πω πως έχω ακούσει τις φωνές του κάθε ενός και όλων σας και θα παραμείνω αφοσιωμένος στις γειτονιές που είναι πιο δύσκολες» είπε ο Macron στο πλήθος. Τότε ένας διαδηλωτής πέταξε ντομάτες και οι bodyguards του έσπευσαν να τον προστατέψουν, σαν να επρόκειτο για απόπειρα δολοφονίας.

    Άνοιξαν μία ομπρέλα για να τον προφυλάξουν από τον ντοματοπόλεμο. Η ντομάτα που εκτοξεύθηκε αρχικά και φαίνεται στο βίντεο, δεν τον πέτυχε πάντως. Μια άλλη γωνία δείχνει τον διαδηλωτή να εκτοξεύεται από το πλήθος, ξεκινώντας μια συμπλοκή, προτού τον κρατήσουν πίσω. Ο Macron πάντως δεν ενοχλήθηκε από το συμβάν, λέγοντας ότι «δεν είναι σοβαρό», κι απομακρύνθηκε από τους σωματοφύλακές του.

    Ο Γάλλος πρόεδρος μετέβη στην περιοχή των περίπου 65.000 κατοίκων που βρίσκεται περίπου 30 χιλιόμετρα από το κέντρο του Παρισιού, για να εκφράσει τη δέσμευσή του στο να ακούει όλους τους Γάλλους, ανεξάρτητα από το ποιον είχαν ψηφίσει. Μάλλον, αυτό δεν πήγε και τόσο καλά.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    Γιατί ο Elon Musk περίμενε να βρεθούν οι μετοχές του Twitter στα 54.20 δολάρια για να κάνει προσφορά;

    Ρωσία: Τέλος το φυσικό αέριο σε Πολωνία και Βουλγαρία – Άνοδος κατά 20% στις τιμές

    Βόρεια Κορέα: Στρατιωτική επίδειξη όπλων από τον Kim Jong-Un και υπόσχεση για ενίσχυση στα πυρηνικά