O «Flash» δεν είναι και τόσο άπιαστος τελικά. Ο ηθοποιός, Ezra Miller, που θα υποδυθεί τον υπερήρωα στην ταινία ταινία της DC «The Flash» και στο «Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore», συνελήφθη στο Hilo της Χαβάης. Οι/ Το Miller κατηγορήθηκε για βίαιη συμπεριφορά και παρενόχληση μετά από ένα περιστατικό σε ένα μπαρ.

    Το αστυνομικό τμήμα της κομητείας της Χαβάης, αναφέρει σε ανάρτησή του ότι οι αξιωματικοί του South Hilo μετέβησαν στο μπαρ μετά από αναφορές για επικίνδυνο θαμώνα. Η αστυνομία διαπίστωσε ότι ο ταραχοποιός είχε περίεργη συμπεριφορά, ενώ άλλοι στο μπαρ τραγουδούσαν καραόκε. Οι/ Το Miller άρχισε να βρίζει και μετά «άρπαξε το μικρόφωνο από μια 23χρονη γυναίκα που τραγουδούσε κι αργότερα όρμησε σε έναν 32χρονο άνδρα που έπαιζε βελάκια».

    Οι/ Το Miller, συνελήφθη και κατηγορήθηκε για αδίκημα κακής συμπεριφοράς και παρενόχληση. Τελικά, πλήρωσε 500 δολάρια, για να το αφήσουν ελεύθερο. Πάντως, οι/ το Miller έχει βεβαρημένο ιστορικό. Το 2020, εικόνες που το έδειχναν να πνίγει μια γυναίκα σε ένα μπαρ στην Ισλανδία, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Κάποιοι μάρτυρες περιέγραψαν την κατάσταση ως μια σοβαρή διαμάχη που οδήγησε στην απομάκρυνση του ηθοποιού από το μπαρ, από τους secuirity.

    Μετά την εμφάνιση στα «Batman v Superman: Dawn of Justice», «Justice League» και «Zack Snyder’s Justice League», οι/ το Miller θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία της DC, «The Flash», που πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 23 Ιουνίου 2023. Ακόμα, εμφανίστηκε για λίγο στα Όσκαρ την Κυριακή, όταν μια σκηνή από το Zack Snyder’s Justice League, που ονομάζεται  «The Flash Enters the Speed ​​Force», ψηφίστηκε ως η πιο ευχάριστη στιγμή σε μια διαδικτυακή ψηφοφορία στο Twitter, πριν από την απονομή των βραβείων.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    Will Smith: Η συγγνώμη άργησε μια μέρα – Η Ακαδημία ξεκίνησε έρευνα για το χαστούκι

    Anya Taylor-Joy: Η εμφάνισή της στο after party των Oscar ήταν για…βράβευση

    Will Smith: Ήταν αληθινή ή στημένη η επίθεσή του στον Rock; Ειδικός στο body language απαντά