Πίνακας Περιεχομένων
    1. Σοκάρουν τα όσα συμβαίνουν στα Φιλιατρά

    Ένας πατέρας κατήγγειλε την 19χρονη κόρη του, η οποία φέρεται να εξέδιδε την ανήλικη αδερφή της. Ο 43χρονος Βούλγαρος πατέρας των δύο κοριτσιών πήγε στο αστυνομικό τμήμα στα Φιλιατρά στις 13 Φεβρουαρίου και κατήγγειλε ότι η 19χρονη κόρη του εξέδιδε την 14χρονη αδελφή της, σύμφωνα με πληροφορίες του Best TV.

    Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, η 19χρονη από κοινού με τον 28χρονο σύντροφό της φέρονται να εξέδιδαν την 14χρονη. Αυτό συνέβη μια εβδομάδα πριν από την καταγγελία του πατέρα. Παιδοψυχολόγος που εξέτασε την ανήλικη κοπέλα, επιβεβαίωσε την καταγγελία και αναμένεται το ιατρικό πόρισμα, σύμφωνα με το Best TV.

    Οι γονείς των δύο κοριτσιών άρχισαν να τα αναζητούν το βράδυ της Κυριακής, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η οποία παρουσίασε μια διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν. Πληροφορίες τους οδήγησαν σε γειτονιά όπου μένουν αρκετοί αλλοδαποί εργάτες γης. Όταν διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν μέσα στα σπίτια προκλήθηκε ένταση και κλήθηκε η Αστυνομία, που ξεκίνησε την έρευνα για την υπόθεση.

    Η 19χρονη και ο 28χρονος συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον εισαγγελέα, ενώ πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Παρασκευή. Τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για εμπορία ανθρώπων, μαστροπεία, διάθεση ναρκωτικών και αρπαγή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με την «Ελευθερία». Από την εισαγγελέα ασκήθηκε δίωξη και κατά αγνώστων για την τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο.

    Σοκάρουν τα όσα συμβαίνουν στα Φιλιατρά

    Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες και η περιγραφή του πρώην δημάρχου Φιλιατρών, Άλκη Ξύγκα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του BEST, για τα όσα γίνονται στην περιοχή.

    «Ένα από τα πολλά περιστατικά που συμβαίνουν στα Φιλιατρά και στην ευρύτερη περιοχή, στις όμορες πόλεις, συνέβη χθες το βράδυ δίπλα στο σπίτι που μένω. Όπου δίπλα σε κάποια σπίτια ενοικιασμένα -από ποιους και πώς και κάτω από ποιες συνθήκες που κανείς δεν ξέρει- μένουν εργάτες γης από το Πακιστάν οι πιο πολλοί, έγινε μεγάλη φασαρία. Η ώρα 10 με 11 περίπου κάποιοι γονείς Βούλγαροι έψαχναν να βρουν τα ανήλικα παιδιά τους, τα οποία τα βρήκαν μέσα στα σπίτια των Πακιστανών, όπου κάποιος ομοεθνής τους Βούλγαρος εξέδιδε κορίτσια 13-14 ετών στους Πακιστανούς.

    Οι Πακιστανοί όταν είδαν την Αστυνομία να φθάνει εξαφανίστηκαν στα γύρω χωράφια και οι γονείς προσπαθούσαν να μαζέψουν τα παιδιά τους» είπε στο eleftheriaonline ο κ. Ξύγκας.