Αντικείμενο συζήτησης των ημερών έχει γίνει η πρωθυπουργός της Φινλανδίας, Sanna Marin. Όχι για τις πολιτικές της κινήσεις αλλά για τις προσωπικές της… εξόδους.

    Συγκεκριμένα, μετά τον «χαμό» που έγινε στην τελευταία της έξοδο, δόθηκε στην δημοσιότητα και νέο βίντεο από την επίμαχη βραδιά, όπου αυτήν την φορά φαίνεται να χορεύει «προκλητικά» (σύμφωνα με τα πιο συντηρητικά ΜΜΕ) με 33χρονη influencer.

    Πρόκειται για την πολύ γνωστή στην Φινλανδία, Sabina Särkkä, η οποία είναι πρώην μοντέλο. Η 36χρονη Marin φαίνεται να περνάει πολύ καλά μαζί της και οι δύο τους χορεύουν γελώντας.

    Το βίντεο τραβήχτηκε στην κατάμεστη πίστα του νυχτερινού κέντρου όπου η Marin βιντεοσκοπήθηκε επίσης να χορεύει στενά με τον Φινλανδό τραγουδιστή Olavi Uusivirta. Αμέσως, ξέσπασαν φήμες ότι η ίδια και ο 38χρονος είναι ζευγάρι, τις οποίες αναγκάστηκε να διαψεύσει.

    Δείτε επίσης: Sanna Marin: Η παραβίαση της ιδιωτικότητας και η απάντηση για την αγκαλιά με τον τραγουδιστή | Nitro.gr

    Το βίντεο από το κλαμπ του Ελσίνκι τραβήχτηκε τις πρώτες πρωινές ώρες και έχει κάνει μέχρι στιγμής τον γύρο του διαδικτύου. Έκτοτε, πολλές γυναίκες έχουν δημοσιεύσει βίντεο από τις νυχτερινές τους εξόδους σε ένδειξη συμπαράστασης προς την 36χρονη πρωθυπουργό, η οποία όπως λένε «έχει δικαίωμα να διασκεδάζει στην προσωπική της ζωή».

    Η Sabina Särkkä, πρώην μοντέλο που εκπροσώπησε τη Φινλανδία στον διαγωνισμό Μις Υφήλιος το 2012, έχει εμφανιστεί σε πολλά σόου στην τηλεόραση και πλέον είναι influencer με 90.000 ακολούθους στο Instagram.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

    Από τη Helle Thorning-Schmidt στη Sanna Marin: Η Σκανδιναβία έγινε… Σκανδιναβία σε επίπεδο ηγεσίας | Nitro.gr

    Solidarity with Sanna: Γυναίκες στη Φινλανδία ανεβάζουν βίντεο που ξεφαντώνουν ως συμπαράσταση στη Sanna Marin | Nitro.gr

    Περού: Λεωφορείο από το Μάτσου Πίτσου έπεσε σε χαράδρα 100 μέτρων – 4 νεκροί, 2 Έλληνες τραυματίες | Nitro.gr