Ύστερα από μιάμιση ώρα παραμονής της στο γραφείο της 5ης Τακτικής Ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη, η Γεωργία Μπίκα εξήλθε με συνοδεία των εκπροσώπων της. Η κοπέλα έκανε κατάθεση με τη συμπαρουσία ειδικής ψυχολόγου και κατά την έξοδο της δεν έκανε καμία δήλωση στις κάμερες που περίμεναν. Ο δικηγόρος της, κ. Ζιώγας, δήλωσε ότι «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς».

  Στην κατάθεσή της, 3η σε αυτό το διάστημα από την πρώτη καταγγελία, η Γεωργία Μπίκα επανέλαβε όσα είπε στις προηγούμενες δύο καταθέσεις και είχε, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, και τα στοιχεία που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς της. Τη Δευτέρα αναμένεται να βρεθεί στην ίδια θέση η 17χρονη φίλη της που τη συνόδευσε στο πάρτι και έχει δώσει ήδη μία κατάθεση, αλλά και ο φίλος του εργοδότη της που την παρέλαβε από το ξενοδοχείο το επόμενο πρωί της επίμαχης νύχτας.

  Υπενθυμίζεται ότι από την έρευνα που έγινε στα σπίτια των υπόπτων στην Αθήνα, η οποία διήρκησε από τις 7 ως τις 9 το πρωί, οι αρχές και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, τάμπλετ, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και usb. Η ελπίδα των αρχών είναι να βρεθούν φωτογραφίες από εκείνο το πάρτι οου θα δώσουν μια ξεκάθαρη εικόνα.

  Παράλληλα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που διενεργείται, θα εξεταστεί αν το υλικό που βρεθεί στις συσκευές που έχουν κατασχεθεί, σχετίζεται και με τις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για κυκλώματα ναρκωτικών και μαστροπείας.

  Ο δεύτερος δικηγόρος που έχει η Γεωργία Μπίκα, ο κ. Νίκος Διαλυνάς, δήλωσε στην ΕΡΤ  πως «η προσωπική μου άποψη είναι πως έγιναν παραλείψεις. Εδώ έχουμε βιασμό με χάπι και πρέπει οι διαδικασίες να γίνουν γρήγορα. Πάντως, αν και ελήφθησαν ούρα την τρίτη μέρα, οι εξετάσεις θα δείξουν τι έχει γίνει».

  Για το κύκλωμα μαστροπείας, οι ενδείξεις δείχνουν πως υπάρχει και πως έχει πλοκάμια και στην Κύπρο. Αυτό δήλωσε ο κ. Διαλυνάς.

  «Είναι σίγουρα η Κύπρος. Ο κ. Γκιώνης είπε πως εμπλέκονται τουλάχιστον τέσσερις πολιτικοί και άτομα από την Αθήνα, ενώ έχει στοιχεία περί εμπλοκής 20 ατόμων. Υπάρχει εμπλοκή και από το Ντουμπάι. Το κύκλωμα δεν είναι τοπικό, έχει διασυνδέσεις στη Βόρεια Ελλάδα και εκτείνεται τους καλοκαιρινούς μήνες κυρίως στη Χαλκιδική. Έχω στοιχεία για το κύκλωμα και θα τα δώσω στις αρχές».

  Μετά τη Γεωργία Μπίκα, ήταν ο Μάνος Παπαδόπουλος που μπήκε στο γραφείο της ανακρίτριας και σύμφωνα με το GR Times ήταν μαραθώνια η κατάθεση του 33χρονου για τα γεγονότα της 31ης Δεκεμβρίου.

  Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του, ο πελάτης του συμμετέχει στην έρευνα με τη θέλησή του, δεν έχει την ιδιότητα του κατηγορουμένου ή του υπόπτου και παρέδωσε ο ίδιος υπολογιστή και κινητά και να εξεταστούν.