Περίπου δέκα χιλιάδες Βρετανοί και όχι μόνο έχουν σχηματίσει ατελείωτες ώρες στην ουρά του λαϊκού προσκυνήματος της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ, στο ανάκτορο του Γουεστμίνστερ, προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στη μονάρχη. Ατελείωτες ώρες αναμονής, μεγάλη κούραση, όπως μεγάλη και η επιθυμία του κόσμου να της πει το ύστατο χαίρε.

    Φυσικά, την ίδια κούραση είχαν και οι φρουροί, οι οποίοι είχαν να διαχειριστούν ώρες ορθοστασίας. Ανήκουν σε τρία διαφορετικά στρατιωτικά σώματα που υπηρετούν ως σωματοφύλακες του/της μονάρχη και φρουροί του παλατιού.

    Βασίλισσα Ελισάβετ: Γιατί δόθηκε οδηγία να καταφθάσουν οι προσκεκλημένοι στην κηδεία με εμπορικές πτήσεις και πούλμαν

    Σύμφωνα με την Daily Mail, που δημοσιεύσε το σχετικό βίντεο, ένας από αυτούς τους φρουρούς λιποθύμησε εχθές το βράδυ και έπεσε με το πρόσωπο πάνω στο πέτρινο πάτωμα της τεράστιας αίθουσας, όπου μεταφέρθηκε το φέρετρο της μονάρχη.

    Λίγες στιγμές πριν καταρρεύσει στο πάτωμα, ο άνδρας έδειχνε να μην μπορεί να σταθεί καλά στα πόδια του, και είχε κατέβει για λίγες στιγμές από την πλατφόρμα, προτού επιστρέψει ξανά στην θέση του. Το περιστατικό έγινε ενώ είχε ξεκινήσει η αλλαγή φρουράς και, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η ζωντανή μετάδοση από την αίθουσα του Γουεστμίνστερ διακόπηκε για αρκετά λεπτά καθώς η αστυνομία έσπευσε να βοηθήσει τον άνδρα.

    Βασιλιάς Κάρολος: Η αμύθητη περιουσία που κληρονόμησε και η εξίσου αμύθητη περιουσία που παρέδωσε στον Ουίλιαμ