Μια τελειόφοιτη στην Georgia των ΗΠΑ, έγινε δεκτή από 49 κολέγια και έλαβε πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια σε υποτροφίες. Η Makenzie Thompson δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει ανάμεσα σε 50 σχολές. Αφού παρακολούθησε κολεγιακές εκθέσεις και έλαβε απαλλαγές από τα δίδακτρα, κατέληξε να κάνει αίτηση σε 51.

    Μέχρι στιγμής, έχει γίνει αποδεκτή στα 49, και περιμένει ακόμα δύο απαντήσεις. Η Thompson αποτέλεσε υπόδειγμα μαθήτριας και είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει τον κόπο της να ανταμείβεται. Είχε πρόγραμμα, όμως. «Χωρίς διαχείριση χρόνου ή χωρίς να γνωρίζω πώς να κάνω πολλαπλές εργασίες, δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα. Η οικογένεια μου είναι εκστασιασμένη», είπε στο CNN.

    Η Thompson ήταν η πρόεδρος της ανώτερης τάξης της στο γυμνάσιο Westlake στην Ατλάντα, επικεφαλής της χορευτικής ομάδας Blue Reign, αντιπρόεδρος του Beta Club (ένας οργανισμός κοινοτικής υπηρεσίας) και διευθύντρια μπέιζμπολ πανεπιστημίου. Είναι επίσης μέλος της Εθνική Εταιρεία Τιμών και του χορού και των τεχνών.

    Η Anne Hampson Boatwright, υπεύθυνη σχέσεων για τα μέσα ενημέρωσης στα σχολεία Fulton County, επιβεβαίωσε ότι η Thompson έγινε δεκτή σε 49 κολέγια. Τελικά, η Thompson επέλεξε το Tuskegee University, ένα ιστορικό πανεπιστήμιο στην Αλαμπάμα. Όταν επισκέφτηκε την πανεπιστημιούπολη, «μου έδωσε την αίσθηση ότι ήμουν στο σπίτι», είπε.

    Το σχολείο έχει επίσης ένα ισχυρό ιστορικό παραγωγής κτηνιάτρων, κάτι που προσέλκυσε τον Thompson. Είπε στο CNN ότι μεγάλωσε ως μοναχοπαίδι, αλλά το σπίτι της ήταν γεμάτο σκυλιά, ινδικά χοιρίδια, ψάρια και άλλα κατοικίδια, για αυτό και τρέφει μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Η Thompson είναι πολύ ενθουσιασμένη που γίνεται ανεξάρτητη και μαθαίνει ποια είναι πραγματικά.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr

    Volodymyr Zelensky: «Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε την ουδετερότητα με τη Ρωσία…Στη Μόσχα μας φοβούνται»

    Boris Nemtsov: Νέα στοιχεία στη δολοφονία του πολιτικού αντιπάλου του Putin – Μέλος της FSB τον πυροβόλησε

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκίνησε η δίκη – Εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο ηθοποιός