Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Φιλαδέλφεια, των ΗΠΑ, με 3 νεκρούς και τουλάχιστον 14 τραυματίες. Οι δύο άνδρες και η μία γυναίκα που έχασαν τη ζωή τους, δέχθηκαν πολλές σφαίρες, όπως ανακοίνωσε επιθεωρητής. «Τρεις από αυτούς τους ανθρώπους, δύο άνδρες και μία γυναίκα, διαπιστώθηκαν νεκροί με το που έφτασαν σε νοσοκομεία, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από πυροβολισμούς».

    Αρκετά από τα θύματα μεταφέρθηκαν σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο της περιοχής με τραύματα από πυροβολισμό, ενημέρωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

    Οι αρχές εκλήθησαν τα μεσάνυχτα πολυσύχναστη σε περιοχή κοντά στην Τρίτη και τη Νότια Οδό, όπου υπήρχαν «αρκετοί ενεργοί δράστες» που πυροβολούσαν, όπως ανέφερε η τοπική αστυνομία. Στο σημείο «υπήρχαν εκατοντάδες άτομα που απολάμβαναν μία βόλτα, όπως γίνεται κάθε Σαββατοκύριακο, όταν σημειώθηκαν οι πυροβολισμοί» είπε ντετέκτιβ, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

    Oι αστυνομικοί είδαν αρκετούς ενεργούς δράστες να πυροβολούν στο πλήθος, δήλωσαν οι αξιωματούχοι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. Ένας από τους ενστόλους πυροβόλησε εναντίον ενός εξ αυτών.

    Δεν είναι σαφές αν ο ύποπτος χτυπήθηκε, ενώ δεν έγινε καμία σύλληψη, αλλά εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο όπλα όπως και πολυάριθμοι κάλυκες.

    Η αστυνομία εξετάζει τα πλάνα από κάμερες ασφαλείας στην προσπάθειά της να αναγνωρίσει τους δράστες και να προχωρήσει σε συλλήψεις.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Μαρία Μπονίκου: Ομολόγησε τη δολοφονία ο 46χρονος γιος της – Τη σκότωσε και βρέθηκε στην εκκλησία να τραγουδά και να χορεύει

    «Σοβαρότατη κρίση» προμηνύει η Τουρκία για τις σχέσεις της με την Ελλάδα: «Δείξαμε πολλή υπομονή»