Viral έχει γίνει ένα βίντεο με τον Joe Biden, στο οποίο φαίνεται να κρατάει ένα χαρτάκι κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με στελέχη της αιολικής βιομηχανίας των ΗΠΑ στον Λευκό Οίκο. Αυτό περιλάμβανε οδηγίες για το τί θα πει και τί θα κάνει. Ο κόσμος και ειδικοί έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την υγεία του.

    Οι οδηγίες με τον τίτλο «Offshore Wind Drop-By Sequence of Events», λένε στον Biden να «μπει στην αίθουσα του Ρούσβελτ και να πει ένα γεια στους συμμετέχοντες». Το «σκονάκι», επίσης, έγραφε να καθίσει και να περιορίσει τους σχολιασμούς του σε «2 λεπτά». Το περίεργο είναι ότι όταν είναι να κάνει κάποια ενέργεια εκείνος, του το γράφουν με κεφαλαία, μάλλον για να το ξεχωρίζει.

    Όταν οι δημοσιογράφοι αποχωρούν, «κάνε στη Liz Shuler, Πρόεδρο, AFL-CIO, μια ερώτηση» και μετά «ευχαριστείστε τους συμμετέχοντες». Μετά φεύγετε και εσείς, γράφει το χαρτάκι. Συγκεκριμένα αναγράφεται: «καθίστε στη θέση ΣΑΣ», «ΕΣΕΙΣ κάνετε  σχόλια» και «ΕΣΕΙΣ αποχωρείτε».

    Η χρήση σημειώσεων σε συγκεντρώσεις έχει αποβεί ντροπιαστική για τον πρόεδρο των ΗΠΑ στο παρελθόν. Τον περασμένο Ιούλιο, ένας βοηθός του έδωσε ένα χαρτάκι, όπου του έλεγε να βγάλει κάτι από το πιγούνι του, κατά την διάρκεια ενός event. Ο Biden, αυτήν την φορά, δεν έκρυψε τις σημειώσεις του, αφού τις κρατούσε με τρόπο που τις έβλεπαν οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ.

    O Biden φαίνεται να έχει ζητήσει βοήθεια από την ομάδα του, η οποία πλέον έχει φτάσει να ελέγχει το παραμικρό. Ωστόσο, η γκάφες του είναι μαζεμένες. Πριν από μια εβδομάδα έπεσε από το ποδήλατο σε δημόσια θέα και μπέρδεψε τους Ουκρανούς με τους Ιρανούς. Ο Λευκός Οίκος απορρίπτει τις φήμες για την υγεία του προέδρου, καθώς πολλοί πιστεύουν ότι δεν έχει πλέον την ικανότητα να ηγηθεί της χώρας. Οι Ρεπουμπλικάνοι συχνά κατηγορούν τον 79χρονο πρόεδρο ότι πάσχει από διανοητικές διαταραχές.

    Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

    Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε άνθρωπος του Putin – Είχε τον χαρτοφύλακα με τους πυρηνικούς κωδικούς

    Δολοφονία στο Κουκάκι: Την μαχαίρωσε 2 φορές, την τύλιξε με κουρτίνα και την παράτησε στο σαλόνι

    Ευλογιά των Πιθήκων: Εξελίσσεται σε «τρομαχτικούς» ρυθμούς – 50 έως τώρα οι μεταλλάξεις της