Πίνακας Περιεχομένων
  1. Μπορούν να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση

  Δεύτερη ημέρα προσπάθειας απεγκλωβισμού των οχημάτων στην Αττική Οδό, και φαίνεται πως σε λίγο θα δοθεί κανονικά στην κυκλοφορία. Αυτό τουλάχιστον είπε ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, στη 1 το μεσημέρι. Μέχρι στιγμής τα τμήματα της Αττικής Οδού που άνοιξαν είναι τα εξής:

  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από είσοδο Ελευσίνας έως Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι
  • το Τμήμα της Αττικής Οδού από Κόμβο Κηφισίας-Δαχτυλίδι έως είσοδο Ελευσίνας το Τμήμα της Περιφερειακής Υμηττού από τα Διόδια Κατεχάκη με κατεύθυνση τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

  Επίσης από πλευράς εταιρίας έγινε γνωστό ότι θα δοθεί σχετική ανακοίνωση στη δημοσιότητα τις επόμενες ώρες.

  Μπορούν να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση

  Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ 100,3 ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, τα 2.000 ευρώ θα δοθούν άμεσα σε όσους ταλαιπωρήθηκαν στην Αττική Οδό, ενώ όσοι από το επιθυμούν θα έχουν την δυνατότητα να προσφύγουν στην δικαιοσύνη να διεκδικήσουν μεγαλύτερη αποζημίωση.

  Ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι για πρώτη φορά οι πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν έχουν την δυνατότητα να πάρουν αποζημίωση από εκείνους που ευθύνονται για την ταλαιπωρία τους.

  Όπως εξήγησε αυτή η δυνατότητα δόθηκε με νόμο της σημερινής Κυβέρνησης γεγονός που σημαίνει ότι το Κράτος είναι υποχρεωμένο να αναγνωρίζει τις αστοχίες και να τις μετουσιώνει σε ουσιαστικές πράξεις.