Πίνακας Περιεχομένων
    1. Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του «Μιχάλη» και δύο ακόμη βιαστών
    2. Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Τα 2 στοιχεία

    Συνεχίζουν οι Αρχές να ξετυλίγουν το κουβάρι της υπόθεσης βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, με νέες συλλήψεις να βρίσκονται προ των πυλών. Όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της Αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, τουλάχιστον 11 ονόματα έχουν βιάσει το νεαρό κορίτσι.

    «Τα στοιχεία συνέχεια εμπλουτίζονται, η δικογραφία εμπλουτίζεται. Παράλληλα οι συλληφθέντες ελέγχονται εξονυχιστικά. Δεν είναι σαφές πόσες συλλήψεις θα πραγματοποιηθούν ακόμα, πάντως τουλάχιστον 11 πρόσωπα έχουν προχωρήσει σε αυτή την ειδεχθή πράξη με το 12χρονο κοριτσάκι», είπε χαρακτηριστικά.

    Όσον αφορά τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ αυτοβούλως, ο ίδιος είπε: «Έρχονται και μόνοι τους αυτεπαγγέλτως και παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ, είναι άνθρωποι που ήρθαν σε επαφή με τον Μίχο και το κοριτσάκι», ενώ πρόσθεσε πως «υπάρχουν κι άλλοι οι οποίοι είχαν επαφές με το κοριτσάκι, είτε τηλεφωνικές είτε μέσω της πλατφόρμας, οι οποίοι επίσης θα ελεγχθούν».






    Οι Αρχές βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του «Μιχάλη» και δύο ακόμη βιαστών

    Την ίδια ώρα, η αστυνομία βρίσκεται πολύ κοντά στην ταυτοποίηση του «Μιχάλη», τον μαστροπό – «αλιευτή πελατών», που συνόδευε το κορίτσι στα ραντεβού με τους βιαστές και εισέπραττε τα χρήματα. Βέβαια, τα ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, αποκαλύπτουν και άλλα πρόσωπα πίσω από τον εφιάλτη της 12χρονης και δρομολογούν νέα εντάλματα σύλληψης.

    Διαδικτυακές επικοινωνίες στην ανώνυμη εφαρμογή εκπόρνευσης της ανήλικης, ανταλλαγή sms και μηνύματα μέσω viber με το κορίτσι, επιβεβαιώνουν την ταυτότητα των δύο παιδεραστών.

    Εκτός από τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων υπόπτων, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται με εισαγγελική διάταξη να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των συλληφθέντων, για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα ανήλικα θύματα τους.

    Διαβάστε ακόμη: Κατάρ – Όσα απαγορεύουν στις συντρόφους των ποδοσφαιριστών να κάνουν: «Εδώ δεν είναι Αγγλία»

    Γιατί προφυλακίστηκε η μητέρα της 12χρονης – Τα 2 στοιχεία

    Στο μεταξύ, το δρόμο για τις φυλακές πήρε η μητέρα της 12χρονης, μετά την απόφαση που έλαβαν ανακρίτρια και εισαγγελέας για προφυλάκιση της, οι οποίοι παρά τα δάκρυά της στην απολογία της, δεν έπεισε κανέναν.

    Το γεγονός πως η ίδια είχε εμβάσματα στον λογαριασμό της από «πελάτες» του παιδιού της, ενώ τα μηνύματα της 12χρονης κόρης της προς υποψήφιους «πελάτες», έγραφαν «τα λεφτά στη μάνα μου». Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μηνύματα αυτά αφορούσαν σε φωτογραφίες του παιδιού οι οποίες στέλνονταν μέσα από την εφαρμογή blindchat.

    Τα δύο αυτά στοιχεία σε συνδυασμό με το ότι η 12χρονη απουσίαζε πολλές ώρες από το σπίτι προκειμένου να πηγαίνει στα ραντεβού που της έκλεινε ο Ηλίας Μίχος, οδήγησε στην προφυλάκιση της.

    «Η κόρη μου όσο εργαζόμουν στο κατάστημά του αλλά και όταν είχα σταματήσει πήγαινε περιστασιακά στο μαγαζί του Ηλία Μίχου όπου τον βοηθούσε σε κάποιες ελαφριές δουλειές και εκείνος της έδινε χαρτζιλίκι. Ολα αυτά νομίζαμε ότι τα έπραττε από καλοσύνη», είπε μεταξύ άλλων η ίδια.