Ένα πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα στο κέντρο της Κηφισιάς το βράδυ του Σαββάτου, λίγο μετά τις 21:00, όταν δύο ανήλικες ξεκίνησαν να παίζουν άγριο ξύλο, χωρίς κανένας από όσους παρακολουθούσαν να επεμβαίνει να τις χωρίσει. Το συμβάν βιντεοσκόπησαν περαστικοί με τα κινητά τους.

  Το ρεπορτάζ προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

  Τα δύο νεαρά κορίτσια τραβούν η μία τα μαλλιά της άλλης, ανταλλάσσουν προσβολές, σπρώχνονται και ρίχνουν μπουνιές και κλωτσιές. Δυσοίωνο το σκηνικό γύρω από τα κορίτσια, όπου πλήθος συνομήλικών τους έχει μαζευτεί και αντί να προσπαθούν να κατευνάσουν την κατάσταση, τραβούν βίντεο και μετρούν σκορ, περιμένοντας να δουν ποια θα επιβληθεί της άλλης, σαν να βρίσκονται σε ρινγκ. Μάλιστα, άτομο στο βίντεο ακούγεται να φωνάζει «άσος – δύο».

  Ανήλικοι που βρέθηκαν στο σημείο και μίλησαν στην κάμερα του Star, αναφέρουν ότι δεν επενέβησαν από τον φόβο ότι θα γίνουν και εκείνοι στόχοι. «Οποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», λέει χαρακτηριστικά νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό: «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκκαλώνει και υπακούει».

  Άλλο παιδί, ανέφερε με φόβο πως «κανείς δεν ξεχνά» και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν «να δεχθείς επίθεση».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Εντείνεται η κρίση τροφίμων στην Ουκρανία – Πιο κοντά στο ΝΑΤΟ Φινλανδία και Σουηδία

  Candida Auris: Μεγάλη ανησυχία μετά την εκτίμηση για 4 νεκρούς στην Πάτρα – Προειδοποιεί ο ΕΟΔΥ

  Vladimir Putin: Γιορτάζει την Ημέρα της Νίκης στη Μόσχα χωρίς νέες απειλές για την Ουκρανία