Πίνακας Περιεχομένων
    1. Από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνται ο τράπερ με τον μάνατζερ του, γίνονται διαρκώς ανακρίσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος τους, με την αστυνομία να εξετάζει αν ο Light έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά που του προμήθευσαν τα όπλα και όλο το παράνομο υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του.

    Σε ποινική δίωξη σε βάρος του Light προχώρησαν οι εισαγγελικές αρχές, μετά από τη σύλληψη του που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής σε γνωστό κλαμπ στο Κολωνάκι. Ο τράπερ και ο μάνατζερ του που συγκατοικούν σε έπαυλη στην Εκάλη, οδηγήθηκαν στην εισαγγελία Αθηνών, κατόπιν ανάρτησης από τη μεριά του βίντεο όπου φαίνεται να έχει στην κατοχή του όπλα με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ στη συνέχεια έρευνα που έγινε στο σπίτι και το αυτοκίνητο, έφερε στο φως ποσότητα ναρκωτικών, τσεκούρι και 18.000 ευρώ!

    Ο Light διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος για παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοφορία και παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών. Μετά την άσκηση δίωξης ο κατηγρούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

    Από τη ΓΑΔΑ, όπου κρατούνται ο τράπερ με τον μάνατζερ του, γίνονται διαρκώς ανακρίσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος τους, με την αστυνομία να εξετάζει αν ο Light έχει σχέσεις με συμμορίες Ρομά που του προμήθευσαν τα όπλα και όλο το παράνομο υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του.

    Αυτό που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το protothema.gr και δημιουργεί περαιτέρω απορίες, αφορά σε μια ακόμα κατηγορία προς τον Light, η οποία αφορά σε διαρροή ροζ βίντεο ενός άλλου τράπερ από τη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό πως ο Light έπρεπε να παραδοθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Εκβιαστών Θεσσαλονίκης για να απογοληθεί γι΄αυτή την υπόθεση.

    Υπενθυμίζεται πως από τις έρευνες, στην κατοχή του Light βρέθηκαν:

    – Σε μία BMW δική του χάπια, δύο  σακουλάκια με κάνναβη και 18.355 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν.

    – Σε σπίτι εντοπίστηκαν 2 φυσίγγια, 2 σφαίρες των 38 χιλιοστών, ενας φάρος αστυνομικός, ένα τσεκούρι 86 εκατοστών, ένα μαχαίρι 29 εκατοστών με λάμα 15 εκατ.