Με μία σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε άνθρωπος-κλειδί για τον Vladimir Putin, ο οποίος φέρεται να μετέφερε χαρτοφύλακα με σημαντικές πληροφορίες για τα πυρηνικά όπλα της Ρωσίας, ανάμεσά τους και κωδικούς.

    Η τσάντα που κουβαλά πάντα μαζί του ο Ρώσος πρόεδρος, λειτουργεί ως κινητός στρατηγικός αμυντικός κόμβος με κωδικούς που θα του επέτρεπαν να δώσει ανά πάσα στιγμή εντολή για πυρηνική επίθεση.

    Αυτήν την φορά, τον συγκεκριμένο χαρτοφύλακα είχε μαζί του ο Vadim Zimin, απόστρατος συνταγματάρχης που λειτουργεί πια ως αξιωματικός ασφαλείας πλησίον του Putin.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της Kyiv Post, ο 53χρονος βρέθηκε από τον αδερφό του στο διαμέρισμά του στην πόλη Κρασνογκόρσκ, κοντά στη Μόσχα, αναίσθητος και μέσα σε μία λίμνη αίματος. Μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην εντατική με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

    Το τραύμα του φαίνεται να προκλήθηκε από πυροβόλο όπλο ενώ η ίδια εφημερίδα, η οποία αποκαλείται τα ρωσικά ΜΜΕ, κάνει λόγο για «προσπάθεια αυτοκτονίας», όπως φαίνεται.

    Ο 53χρονος είναι συνταξιούχος συνταγματάρχης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) – της κύριας υπηρεσίας ασφαλείας της Ρωσίας – ο οποίος έχει φωτογραφηθεί πολλάκις με τον Putin ενώ κουβαλούσε τον πολύ σημαντικό χαρτοφύλακα.

    Δεν υπάρχει μέχρι τώρα κάποια επίσημη ανακοίνωση για το τι συνέβη ή για την κατάσταση του Zimin.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Ισπανία: Πρόστιμο 750 ευρώ για όποιον ουρεί στη θάλασσα

    ΗΠΑ: Συνεχίζει να πέφτει η δημοτικότητα του Biden – Έφτασε το 36%, ιστορικό χαμηλό

    Χρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η Ελληνίδα υπουργός του Macron κατηγορείται για 2 βιασμούς