Ο CEO της Tesla και της SpaceX και ο νέος ιδιοκτήτης της Twitter, Elon Musk, δεν είναι πια ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Σύμφωνα με το Forbes και το Bloomberg, εκθρονίστηκε από τον Γάλλο Bernard Arnault, διευθύνων σύμβουλο του ομίλου ειδών πολυτελείας LVMH.

    Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Elon Musk ολοκλήρωσε την εξαγορά της Twitter, που άγγιξε τα 44 δισ. δολάρια, που σημαίνει πως ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας του πήγε εκεί. Σε διαφορετική περίπτωση, αν δηλαδή δεν έμπλεκε καθόλου με το κοινωνικό δίκτυο -πράγμα σοφότερο- ίσως και να μην έφευγε από την πρώτη θέση.

    Επί της ουσίας, ο Elon Musk έχει περιουσία που ανέρχεται στα 178 δισ. δολάρια, ενώ ο άνθρωπος που τον ξεπέρασε, στα 188 δισ. δολάρια. Σημειώνεται πως πέρυσι ο Bernard Arnault, βρισκόταν στην τρίτη θέση της λίστας του Forbes, με τον Jeff Bezos, τον ιδρυτή της Amazon, να βρίσκεται στη δεύτερη.

    Διαβάστε ακόμη: ΗΠΑ: Ο Joe Biden υπέγραψε τον νόμο που θεσμοθετεί τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών

    Αν κάτι κάνει να ξεχωρίζει τον Bernard Arnault από την ομήγυρη, είναι πως δεν τα πάει καλά με την τεχνολογία. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί το κινητό του μόνο για να μιλά, ενώ δεν έχει ακόμα καλή επαφή με τα email. Ο Γάλλος μεγιστάνας είναι, επίσης, επενδυτής και συλλέκτης έργων τέχνης.