Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τι μπορεί να σημαίνει το ανανεωμένο look του Κιμ Γιονγκ Ουν

    Δεν είναι λίγες οι φορές που ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα social media. Ο Κιμ Γιονγκ Ουν το κατάφερε ξανά, αφού αυτή τη φορά έγινε viral για το style του, το οποίο θύμισε σε πολύ κόσμο εξόρμηση σε κάποιο εξωτικό μέρος.

    Την ώρα που οι δοκιμές πυραύλων  από την Πιονγκγιάνγκ εντείνουν τις εντάσεις στην κορεατική χερσόνησο, και φυσικά προκαλούν παγκόσμια ανησυχία, ο Κιμ σκέφτηκε πως είναι μια καλή στιγμή να ανανεώσει το look του.

    Ο σκληρός ηγέτης της βόρειας Κορέας άφησε στην άκρη το μαύρο σύνολο που τον είχαμε συνηθίσει και πλέον υιοθέτησε ένα κατάλευκο πουκάμισο και ανοιχτόχρωμο καπέλο με μεγάλο γείσο. Κάποιοι χρήστες του Twitter μόλις αντίκρυσαν τις φωτογραφίες, έσπευσαν να τον συγκρίνουν με influencers που ποζάρουν σε καλοκαιρινές διακοπές.

    Ορισμένοι άλλοι εντόπισαν ομοιότητες ανάμεσα στον Κιμ Γιονγκ Ουν και σε χαρακτήρες από διάσημες ταινίες: Μια ανάρτηση τον συνέκρινε με τον χαρακτήρα που υποδυόταν ο Ρίτσαρντ Ατένμπορο στο «Τζουράσικ Παρκ» του 1993, ενώ σε άλλους σχολιαστές θύμισε την ηρωίδα της αισθηματικής κωμωδίας «Κάλλιο αργά παρά αργότερα» που υποδύθηκε η Νταϊάν Κίτον το 2003.

    Διαβάστε ακόμα: Joe Biden: Τι αποκάλυψε για την προετοιμασία των ΗΠΑ απέναντι στη χρήση πυρηνικών από τη Ρωσία

    Τι μπορεί να σημαίνει το ανανεωμένο look του Κιμ Γιονγκ Ουν

    Προφανώς αυτή η ασυνήθιστη αλλαγή στην γκαρνταρόμπα έχει μπει στο μικροσκόπιο για εκτενές σχολιασμό. Σύμφωνα με τον Μπρους Κλίνγκνερ, ερευνητή που συνεργάζεται με το think tank Heritage Foundation, οι πρόσφατες ενδυματολογικές επιλογές του Κιμ Γιονγκ Ουν μπορεί να αντανακλούν την αυτοπεποίθηση που του γεννά η ενίσχυση της στρατιωτικής δύναμης της χώρας του και πιο συγκεκριμέαν το πυρηνικό πρόγραμμα της χώρας του. «Είναι τολμηρός, είναι περήφανος και αφοσιωμένος σε αυτό. Το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων είναι δημιούργημά του», σχολίασε ο αναλυτής στο CNN.

    Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με τον Κλίνγκνερ, ίσως εκφράζουν και την διάθεσή του να καθίσει ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ με «άλλο αέρα», καθώς εκτιμά ότι η Πιονγκγιάνκ είναι ακόμα ανοιχτή σε προτάσεις από την Ουάσινγκτον, ακόμα και αν ανοιχτά αρνείται τον οποιοδήποτε διάλογο.

    Βέβαια, το καλύτερο σχόλιο έγινε από τον Τζίμι Φάλον, ο οποίος τρόλαρε τον Κιμ στο show του, λέγοντας πως μοιάζει με «μελισσοκόμο στο διάλειμμά του». Εννοείται πως όλοι ξέσπασαν σε γέλια, αλλά ελπίζουμε να μην είδε αυτό το στιγμιότυπο ο Κιμ.

    Το Twitter πάντως το σχολίασε εκτενώς: