Πίνακας Περιεχομένων
    1. Η αντίδραση Ελλήνων celebrities στις δηλώσεις Μητσιά
    2. Χαμός στο Twitter μετά την δήλωση του τραγουδιστή – Τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό»
    3. Η απάντηση του ίδιου του Μανώλη Μητσιά μετά τις αντιδράσεις

    Ο Μανώλης Μητσιάς είδε μετά από χρόνια το όνομά του να «τρεντάρει» στο ελληνικό Twitter και τα ΜΜΕ, μετά την αμφιλεγόμενη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους με αφορμή το Athens Pride 2022. Συγκεκριμένα, ο 76χρονος θρύλος της ελληνικής μουσικής είπε ότι «δεν τον πειράζει να είναι κανείς ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί» ανακαλώντας τα κοινωνικά πρέπει που θέλουν τα gay άτομα να «κρύβονται» από την κοινωνία για να μην ενοχλούν τους ετεροφυλόφιλους «κανονικούς» πολίτες.

    «Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ό,τι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλεί» ανέφερε ο Μητσιάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

    Η αντίδραση Ελλήνων celebrities στις δηλώσεις Μητσιά

    Στην δήλωσή του αυτοί αντέδρασαν πολλά άτομα, ανάμεσά τους και Έλληνες celebrities που ανήκουν στην ΛΟΑΤ+ κοινότητα. Συγκεκριμένα, ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ δήλωσε περιπαικτικά ότι «ως αδερφή ομολογώ έχω προκαλέσει» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, απατώντας έμμεσα στον τραγουδιστή.

    Στην συνέχεια, σχολίασε την ίδια δημοσίευση απαντώντας σοβαρά πως το γεγονός ότι «κάποιος έχει ωραία φωνή» (αναφερόμενος στον Μητσιά) δεν σημαίνει ότι έχει και σοφές απόψεις.

    Ακόμη, ο Νότης Χριστοδούλου, νικητής του πρώτου μουσικού ριάλιτι ταλέντου Fame Story, έκανε μία ανάρτηση στο Instagram του όπου ρωτάει ευθέως τον Μητσιά «Ένα στρέιτ ζευγάρι δεν προκαλεί;». Ο τραγουδιστής και graphic designer είχε κάνει το δικό του «coming out» νωρίτερα μέσα στο 2022.

    Χαμός στο Twitter μετά την δήλωση του τραγουδιστή – Τον χαρακτηρίζουν «ομοφοβικό»

    Η απάντηση του ίδιου του Μανώλη Μητσιά μετά τις αντιδράσεις

    Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, όπου φαίνεται να έκανε τα πράγματα… χειρότερα. Ο ίδιος προσπάθησε να εξηγήσει ότι «απομονώνονται» φράσεις από τις συνεντεύξεις του από τις οποίες «τονίζεται διαφοτετικά το νόημα», όμως στην εξήγηση που δίνει λέει ακριβώς το ίδιο πράγμα: ότι «ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει χωρίς όμως να προκαλεί».

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Mente Fuerte – Μαρία Σολωμού: Το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz

    Snik: Νέα σχέση μετά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Μοντέλο από τη Θεσσαλονίκη η σύντροφός του

    Stargram: Οι 6 Έλληνες που πρέπει να μπουν στην εφαρμογή οπου πληρώνεις για να σου ευχηθούν