Πίνακας Περιεχομένων
    1. Βίντεο δείχνει πώς αιφνιδίασε την 24χρονη

    Επί ποδός βρίσκονται οι αστυνομικές αρχές για τη σύλληψη του βιαστή που επιτέθηκε σε γυναίκες στο Παλαιό Φάληρο. Πλέον είναι πολύ κοντά στη σύλληψη, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, αφού υπάρχουν φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν καθαρά το πρόσωπό του.

    Όπως ανέφερε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο MEGA, «υπάρχει μία κατεπείγουσα εντολή – διαταγή από το αρχηγείο της Αστυνομίας σε όλες τις αστυνομικές Αρχές για την αναζήτηση του ατόμου. Έχει δοθεί εντολή και στις περιπολίες».

    Πρόσθεσε, επίσης, πως από τα ηλεκτρονικά εργαστήρια της ελληνικής Αστυνομίας οι φωτογραφίες που βρίσκονται στη διάθεσή τους καταδεικνύουν ξεκάθαρα τον δράστη, κάτι που βοηθά πολύ στο να συλληφθεί άμεσα.

    Όσον αφορά τον δράση, βάσει της περιγραφής που δόθηκε από την 34χρονη, μιλούσε άπταιστα ελληνικά και το χαρακτηριστικό του είναι ένα τατουάζ με δύο δαχτυλίδια στο μπράτσο του. «Για τον λόγο αυτό δόθηκε εντολή στους ενστόλους σε κάθε έλεγχο που κάνουν, να σηκώνουν μανίκια» συμπλήρωσε ο Μπαλάσκας.

    Διαβάστε ακόμη: Γιάννης Μάρκου: Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που δέχθηκε 15 μαχαιριές από 26χρονο – «Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου» είπε ο φίλος του

    Βίντεο δείχνει πώς αιφνιδίασε την 24χρονη

    Στο φως της δημοσιότητας ήρθε ένα νέο βίντεο που δείχνει τον βιαστή τη στιγμή που αιφνιδιάζει την 24χρονη με μαχαίρι και μπαίνει στο αυτοκίνητό της. Η νεαρή οδηγός μόλις είχε σταματήσει σε κόκκινο φανάρι με τον βιαστή να περιμένει στη γωνία μέσα στο σκοτάδι κρυμμένος πίσω από τους θάμνους.

    Η ίδια στην κατάθεσή της στις Αρχές είπε: «Ενώ οδηγούσα το αυτοκίνητο της μητέρας μου σταμάτησα στο φανάρι ώστε να κατευθυνθώ προς τη Λεωφόρο Αμφιθέας εκείνη τη στιγμή χωρίς να το καταλάβω ο άγνωστος μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο και έκατσε στο κάθισμα πίσω από τη θέση του οδηγού και υπό την απειλή αιχμηρού αντικειμένου μου είπε να ξεκινήσω και να στρίψω δεξιά».

    Εκείνος την αναγκάζει να ξεκινήσει ενώ η ίδια τον εκλιπαρεί να την αφήσει. Η νεαρή γυναίκα τρομοκρατημένη ακολουθεί τις εντολές του βιαστή που την καθοδηγεί σε ένα οικόπεδο σε κοντινή απόσταση. «Αρχισε να με πιέζει με ένα αιχμηρό αντικείμενο στα πλευρά μου μου είπε να συνεχίσω να οδηγώ γιατί αλλιώς θα με μαχαίρωνε. Μου είπε να στρίψω δεξιά στο στενό και να πάω προς το οικόπεδο».

    Πάντως, συνεχίζονται οι καταγγελίες γυναικών που κουμπώνουν με εκείνες που έδωσαν η 24χρονη και η 34χρονη που έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο στην λεωφόρο Ποσειδώνος. Το κλειστό κύκλωμα του Τραμ έχει καταγράψει την επίθεση του δράστη.

    Όπως προκύπτει από τις περιγραφές, πρόκειται για ένα αδίστακτο και επικίνδυνο «αρπακτικό» που αναζητούσε τα επόμενα θύματά του στο δρόμο. Και η επιλογή του συγκεκριμένου σημείου για να «χτυπήσει» μόνο τυχαία δεν ήταν. Μόλις νυχτώνει, το πάρκο στο οποίο ο δράστης ξεμονάχιασε την 34χρονη για να τη βιάσει ερημώνει με αποτέλεσμα να το αποφεύγουν ακόμη και οι περαστικοί.