Ο Γιώργος Πατούλης καλέστηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, για να δώσει εξηγήσεις, σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στην Αττική οδό, με χιλιάδες εγκλωβισμένους να περιμένουν την σωτηρία τους εδώ και είκοσι περίπου ώρες. Κάποια σχόλια του ωστόσο φαίνεται να εξόργισαν τους δύο παρουσιαστές, Βαγγέλη Περρή και Γιώργο Λιάγκα, οι οποίοι δεν έκρυψαν…καθόλου την αγανάκτηση τους προς το πρόσωπο του Περιφερειάρχη Αττικής. Άλλωστε, πολλά μέλη της εκπομπής εγκλωβίστηκαν χθες στην Αττική Οδό και κοιμήθηκαν στον ΑΝΤ1 μετά από 8 ώρες ακινητοποιημένοι.

  Το σχόλιο που φέρεται να στάθηκε αφορμή για την on camera επίπληξη του κου.Πατούλη ήταν ότι  «Σε κάθε περίπτωση θεωρώ ότι έπεσαν μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς κλείσαμε τα σχολεία…».

  «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα. Υποφέραμε, δεν είχαμε τρόπο να τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά. Βγαίνετε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα, τίποτα!  Δεν πήρατε χαμπάρι… Βγήκατε να κάνετε φθηνή πολιτικη», φώναξε εξοργισμένος ο Β. Περρής.

  Αττική Οδός: 3.500 άνθρωποι είχαν εγκλωβιστεί για ώρες – Αργία και αύριο σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη

  Ο Γιώργος Πατούλης προσπάθησε να κατεβάσει τους τόνους και να δικαιολογηθεί, αναφέροντας πως δεν θα σχολιάσει εκείνος τα γεγονότα στην Αττική οδό, γεγονός που προκάλεσε νέα έκρηξη, αυτή τη φορά του Γιώργου Λιάγκα.

  Μπορείς να δώσεις άδικο σε Περρή και Λιάγκα; Όχι.

  Η Περιφέρεια Αττικής απέτυχε εντελώς.