Πίνακας Περιεχομένων
    1. Αρνείται τις κατηγορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην Πάτρα, αφού σύμφωνα με τοπικό μέσο, δόθηκε εντολή από την Εισαγγελία Πατρών για εκταφή της σορού της 69χρονης σπιτονοικοκυράς από το Α’ Νεκροταφείο Πατρών.

    Στη συνέχεια, πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Πατρέων, της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και του Μητροπολίτη Πατρών, ο οποίος θα δώσει εντολή στον αρμόδιο ιερέα για να γίνει η εκταφή παρουσία της ΕΛ.ΑΣ. και πιθανόν και ιατροδικαστή.

    Γύρω από τον τάφο της γυναίκας επικρατεί ένα μυστήριο καθώς τόσο η 33χρονη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας όσο και ο εν διαστάσει σύζυγός της είχαν πει σε δηλώσεις τους πως η γυναίκα είχε αποτεφρωθεί. Ωστόσο, στο νεκροταφείο υπάρχει ένα μνήμα που έχει το όνομα της ηλικιωμένη, με φωτογραφία ενός άνδρα.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, μετά από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών και έπειτα από ανώνυμη καταγγελία για τις συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς, έχει ήδη ζητηθεί να συγκεντρωθεί ο ιατρικός φάκελος με τα στοιχεία για την 69χρονη και το πώς αυτή κατέληξε. Με την εκταφή θα διαπιστωθεί το ακριβές αίτιο θανάτου, αφού δεν είχε πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική εξέταση, καθώς η ίδια απεβίωσε μέσα σε νοσοκομείο.

    Ακόμα, κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα διέταξε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, για την 2,5 ετών Μαλένα και την 6 μηνών Ίριδα. Στα χέρια των δύο εισαγγελιών περνούν οι φάκελοι των δικογραφιών για τον θάνατο της Μαλένας,  τον Ιούλιο του 2019, και της Ίριδας, τον Μάρτιο του 2021, υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου.

    Θα ερευνηθούν οι «δύο μικροεκδορές στη ρινική χώρα» της Μαλένας, που καταγράφει η ιατροδικαστική έκθεση, εύρημα που τώρα αναμένεται να εξεταστεί, υπό το νέο πρίσμα των τελευταίων εξελίξεων.

    Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι στην κούνια της Ίριδας, βρέθηκε ένα πανάκι μετά τον θάνατό του, πέρα από το έκζεμα γύρω από το στόμα του βρέφους, που επισημαίνεται στην ιατροδικαστική έκθεση ως δερματίτιδα, με ειδική αναφορά ότι «πέριξ των χειλέων παρατηρούνται ευρήματα ενδεικτικά δερματίτιδος εξ επαφής/ εκζεματοειδούς αντίδρασεως (τα χείλη εμφανίζουν στοιχεία αποξήρανσης)».

    Αρνείται τις κατηγορίες η Ρούλα Πισπιρίγκου

    Την ίδια ώρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, επικαλούμενη ως κύριο επιχείρημα της την πιθανότητα ιατρικού λάθους στο καταληκτικό επεισόδιο του παιδιού της. Κατά την ίδια, αν το παιδί είχε δεχθεί ποσότητα κεταμινης θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί. Έτσι, σύμφωνα με τον βασικό ισχυρισμό της, προκύπτει ξεκάθαρα πως η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Ουκρανία: Πώς κάλυψαν τα διεθνή Μέσα τις θηριωδίες της Ρωσίας στην Μπούτσα – «Οι τελευταίες φρικαλεότητες του Putin»

    Ρωσία: Σε ρούβλια ή στο εθνικό νόμισμα «φιλικών χωρών» θα γίνονται οι εξαγωγές τροφίμων και σιτηρών