Πίνακας Περιεχομένων
  1. Πώς βρέθηκε η κεταμίνη
  2. Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

  Η Ρούλα Πισπιρίγκου πέρασε το πρώτο της βράδυ στον Κορυδαλλό, με την ίδια να έχει ζητήσει δύο πράγματα κατά την κράτησή της. Πρώτον, μια τηλεόραση, ώστε να παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεύτερον, να καπνίζει. Αυτό πρόκειται να γίνει με παρουσία φύλακα έξω από το κελί, ο οποίος θα κρατά τον αναπτήρα, αφού δεν επιτρέπεται στην ίδια να τον έχει στην κατοχή της για λόγους ασφαλείας.

  Την ίδια ώρα, αναμένεται οι εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, αφού η έρευνα του Ανθρωποκτονιών και της ανακρίτριας για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης του θανάτου των τριών παιδιών, συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς.

  Ως επόμενο βήμα, περιμένουν το πόρισμα της επιτροπής Καρακούκη – Καλόγρια που «ξεσκονίζει» την ιατροδικαστική έκθεση της 3,5 ετών Μαλένας προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, ενώ αναμένεται να καλέσουν και την ιατροδικαστή Πατρών Αγγελική Τζιόλα να καταθέσει για τα αίτια θανάτου της 6 μηνών Ίριδος καθώς η ίδια είχε συντάξει την έκθεση του βρέφους.

  Θα ακολουθήσουν καταθέσεις συγγενικών προσώπων της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση, και ειδικά η Δήμητρα, η οποία ήταν παρούσα στον θάνατο της Ίριδας.

  Πώς βρέθηκε η κεταμίνη

  Τη λύση του μυστηρίου για την κεταμίνη και το πώς έφτασε στο αίμα της Τζωρτζίνας προσπαθεί να εξιχνιάσει η ανακρίτρια. Για το λόγο αυτό, έχει δωσει εντολή για άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου στα 8 κινητά τηλέφωνα, τα λαπ τοπ και τους υπολογιστές, ακομα και την smart tv της Ρούλας Πισπιρίγκου για να ακτινογραφήσουν οι αρχές τις κινήσεις, τις επαφές και τις αναζητήσεις που έκανε.

  Οι επόμενες ημέρες θα είναι πάντως καθοριστικές. Η 33χρονη τώρα αρχίζει να συνειδητοποιεί την νέα κατάσταση, ενώ δεν αποκλείεται μετά το άδειασμα του πρώην συζύγου της, να αλλάξει διαδρομή στα όσα λέει. Βρίσκεται υπό 24ωρη παρακολούθηση, ενώ ακριβώς επειδή υπάρχουν φόβοι για τη σωματική της ακεραιότητα, θα προαυλίζεται μόνη και σε συγκεκριμένες ώρες, θα σιτίζεται μόνη της, ενώ δεν θα έχει καμία οπτική επαφή με άλλες κρατούμενες.

  Στην ανακρίτρια ο Μάνος Δασκαλάκης

  Στις τελευταίες δηλώσεις του, ο Μάνος Δασκαλάκης έχει αδειάσει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, λέγοντας «δεν υπήρχε κεταμίνη στο Παίδων, μόνο αυτή ήταν στο δωμάτιο», ενώ και ο ίδιος θέλει να μάθει από που τη προμηθεύτηκε, όπως ισχυρίζεται.

  Ο Μάνος Δασκαλάκης στις πρώτες του δηλώσεις, μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, είπε: «Όσον αφορά την κατηγορούμενη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Δεν έχω να σας πω κάτι. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει. Με τους αρμόδιους».

  Από την πλευρά της, η Ρούλα Πισπιρίγκου φανέρωσε, όσο ήταν στη ΓΑΔΑ, μια συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, αποκαλύπτοντας πως εκείνος θα υποστηρίξει την κατηγορία εναντίον της «γιατί φοβάται να μην μπει στη φυλακή».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Nancy Crampton-Brophy: Η συγγραφέας του «Πώς να δολοφονήσετε τον άντρα σας» δικάζεται για τη δολοφονία του άντρα της

  Roman Abramovich: Ζητάει δανεικά από τους φίλους του στο Χόλιγουντ και τις ΗΠΑ