Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων με ένα σκίτσο σε μια ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρεται στον θάνατο της Μαλένας, το πρώτο από τα τρία κορίτσια, που έχασαν τις ζωές τους στην Πάτρα. Ο ιατροδικαστής ζητά τη σωστή αξιολόγηση των τραυμάτων στο πρόσωπο του παιδιού, λέγοντας ότι είναι πιθανό να πέθανε από ασφυξία.

  «Στη Μαλένα είναι σημαντικό να αξιολογηθούν ορθά όλα τα τραύματα του παιδιού στο πρόσωπο από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν» γράφει ο ιατροδικαστής, Λέων. Το ύψος των αμυχών που είχε «στη βάση της μύτης (ψηλά) είναι πλήρως συμβατό με ασφυξία. Ο δράστης της φωτογραφίας (από τη βιβλιογραφία) είναι αριστερόχειρας» καταλήγει.

  Η διευθύντρια του ογκολογικού τμήματος του «Αγλαΐα Κυριακού» και ογκολόγος της Μαλένας εξήγησε στο STAR, πως δεν υπήρχε καμία λειτουργική βλάβη στο συκώτι της Μαλένας. Είχε γίνει βιοχημικός έλεγχος στο ήπαρ της Μαλένας, ο οποίος είχε βγει «καθαρός», ενώ μέχρι και την τελευταία στιγμή είχε άρτια κλινική εικόνα. Άρα η ηπατική ανεπάρκεια δεν προκύπτει.

  Σε ερώτηση για το αν λόγω της χημειοθεραπείας θα μπορούσε να προκληθεί ηπατική ανεπάρκεια, εκείνη απάντησε: «Ακόμα και παιδιά που κάνουν χρόνια χημειοθεραπεία μπορεί να επηρεάζεται το ήπαρ, όμως έχουν άριστη ηπατική λειτουργία». Μέχρι και την τελευταία στιγμή είχα ένα παιδί άγγελο, ένα παιδί αστέρι, ήταν άρτια η κατάστασή της» ανέφερε χαρακτηριστικά για το άτυχο κορίτσι.

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Johnny Depp: Φωτογραφίες με τραυματισμούς στο πρόσωπο του προβλήθηκαν στο δικαστήριο

  Νέες αποκαλύψεις του Partygate «καίνε» τον Johnson: Κατηγορείται ότι ξεκίνησε τα πάρτι και ότι είπε ψέματα στο κοινοβούλιο

  Νέα προκλητική κίνηση από την Ρωσία: Ανοίγει προξενείο στα κατεχόμενα;