Η μεζονέτα του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό, βγαίνει αύριο σε δημοπρασία, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Super Κατερίνα» και ο Γιάννης Πουλόπουλος. Η τιμή της υπολογίζεται γύρω στα 645.000 ευρώ, ενώ είναι πιθανό να «χτυπήσει» και πιο ακραία ποσά. Ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, έκανε έκκληση προς τους τραπεζίτες προκειμένου να παγώσει η διαδικασία, τονίζοντας ότι ο προφυλακισμένος ηθοποιός βρίσκεται σε άσχημη οικονομική κατάσταση.

  «Το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη, η τριώροφη μεζονέτα στην οποία έμενε τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στο Ψυχικό, βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη με τιμή εκκίνησης 645.000 ευρώ. Μιλάμε για ένα σπίτι που έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για τον ίδιο.

  Έχουμε και μία έκκληση από τον Πέτρο Φιλιππίδη, μέσα από τα λεγόμενα του συνηγόρου του, του κυρίου Δημητρακόπουλου, ο οποίος μίλησε σε εμάς και μας είπε ότι ζητάει να κάνει πίσω η τράπεζα που βγάζει σε πλειστηριασμό το συγκεκριμένο ακίνητο και μας περιγράφει ακριβώς πώς είναι η ψυχολογία του Πέτρου Φιλιππίδη», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

  Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, στην συνέχεια ανέφερε στο «Super Κατερίνα» και στον Γιάννη Πουλόπουλο: «Θα κάνω μεγάλη νομική προσπάθεια ώστε να ανασταλεί ο πλειστηριασμός. Δεν ζητάμε ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά αυτό που συμβαίνει για όλους τους πολίτες.

  Ο Πέτρος Φιλιππίδης αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε μια δεινή οικονομική κατάσταση. Κάνω έκκληση στους τραπεζίτες να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία. Δίνει έναν αγώνα να αποτινάξει τις κατηγορίες από πάνω του».

  Διαβάστε επίσης στο Nitro.gr:

  Σουηδία – Φινλανδία: Θα υποβάλουν ταυτόχρονα αίτημα ένταξης στο NATO τον Μάιο

  Ενέδρα θανάτου στη Βοιωτία: Πυροβόλησαν με καλάσνικοφ τον Γιάννη Σκαφτούρο στην αυλή του σπιτιού του

  Ρίο ντε Τζανέιρο: Το καρναβάλι επιστρέφει στη ναυαρχίδα του μετά από 2 χρόνια