Λαλίστατη είναι ακόμη και τώρα που βρίσκεται στην φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα, ενώ ταυτόχρονα ερευνάται η υπαιτιότητά της για τον θάνατο των άλλων δυο χαμένων κόρων της, δεν χάνει κάθε της ευκαιρία να μιλήσει στα ΜΜΕ, από τις πρώτες και όλας μέρες που πήρε δημοσιότητα το θέμα. Η τελευταία της δήλωση προκάλεσε αντιδράσεις.

  «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν θα ανάψω τις λαμπάδες των παιδιών μου» δηλώνει προκλητικά μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και κρατείται.

  Από τις φυλακές, που όπως λέει «αδίκως τη βάλανε», δηλώνει στην εφημερίδα Πελοπόννησος πως «δεν διαθέτει άλλη υπομονή για το μαρτύριο που περνάει», και περιμένει «την άμεση αποφυλάκισή της, με τις ανάλογες νομικές ενέργειες των δικηγόρων της».

  «Είμαι πολύ χάλια ψυχολογικά, λόγω της ημέρας. Δεν έχω τη Μαλένα μου στην αγκαλιά μου. Δεν περίμενα ότι τα πράγματα θα φτάνανε εδώ που φτάσανε», ήταν η απάντησή της όταν ρωτήθηκε για την συμπλήρωση 3 χρόνων από τον θάνατο της δεύτερης κόρης της, Μαλένας.

  «Ξέρω ότι μ’ ακούνε και οι τρεις (Μαλένα, Ιριδα, Τζωρτζίνα) και ότι ξέρουν τι μάνα είχανε. Πιστεύω ότι στο τέλος η αλήθεια βγαίνει πάντα μπροστά. Το προσπαθώ, το προσπαθούμε».

  «Δεν έχω κάνει τόσα χρόνια μακριά από τα παιδιά μου. Ζωντανά, αλλά κι εκεί που είναι τώρα. Δεν μπορώ να το δεχτώ, ότι δεν θα τους ανάψω εγώ τις λαμπάδες τους», επεσήμανε.

  Τέλος, αποκάλυψε πως αυτό το διάστημα έχει χάσει 7 κιλά στη φυλακή «αφού δεν πάει τίποτα κάτω».

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Πάτρα: Όσα περιλαμβάνει η νέα ιατροδικαστική έρευνα για Μαλένα και Ίριδα

  Σφακιανάκης για Πάτρα: Βρέθηκε η προέλευση της κεταμίνης – Από άτομο «υπεράνω υποψίας»

  Πάτρα: «Ο Μάνος έχει δολοφονικά ένστικτα» λέει η μητέρα της Πισπιρίγκου – Έρχονται νέες συλλήψεις