Για ακόμα μια φορά τον τελευταίο ένα χρόνο, η Ρόδος απασχολεί την κοινή γνώμη όχι για κάτι θετικό, αλλά για υπόθεση κακοποίησης. Έχουν συμβεί τόσα πολλά τραγικά περιστατικά στο νησί τα τελευταία χρόνια, που κάπου έχει χαθεί η μπάλα και αναρωτιέσαι μήπως έχει ανοίξει κάποια μαύρη τρύπα ή υπάρχει κάποιο μαύρο σύννεφο.

    Τελευταία περίπτωση αυτή μιας γυναίκας που κακοποιούσε σεξουαλικά τα δίδυμα βαφτιστήρια της κατ΄εξακολούθηση, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε την Τρίτη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

    Πρόκειται για δύο δίδυμα ηλικίας 5 ετών, η επιμέλεια των οποίων αφαιρέθηκε προσωρινά από τους γονείς τους, ενώ απαγορεύτηκε η οποιαδήποτε συναναστροφή με την 55χρονη Βουλγάρα νονά τους που κατηγορείται για την κακοποίηση. Τα παιδιά, που έμεναν με τους γονείς τους σε δήμο στα δυτικά του νησιού, θα μείνουν τις επόμενες ημέρες με έτερο συγγενή τους.

    Την υπόθεση της καταγγελίας κινητοποίησε η δασκάλα των δύο παιδιών, στην οποία περιέγραψαν τι τους έχει κάνει η νονά τους. Η δασκάλα είχε παρατηρήσει παράξενη μεταξύ τους συμπεριφορά και από αυτά που της είπαν τα παιδιά, δίχως προφανώς να έχουν αντίληψη του τι κάνουν, κατάλαβε πως κάποιος τα κακοποιούσε.

    Στις καταθέσεις που δόθηκαν από τα δίδυμα στην αστυνομία, παρουσία παιδοψυχολόγου, ανέφεραν ότι η νονά τους τα υποχρέωνε να δούνε ταινίες πορνό και ασελγούσες εις βάρος τους με τρόπο φρικιαστικό. Μετά τις καταθέσεις, σχηματίστηκε άμεσα δικογραφία για απόπειρα βιασμού και αποπλάνηση παιδιών, με την 55χρονη να καταθέτει και το κινητό της να κατάσχεται και να αποστέλεται στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

    Αξίζει να σημειωθεί πως η ιατροδικαστική εξέταση δεν έχει φέρει στο φως ευρήματα πάνω στα σώματα των παιδιών που να επιβεβαιώνουν τη σεξουαλική κακοποίηση.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της συντρόφου του και άγνωστης 8χρονης είχε στο κινητό του ο υποπυραγός στη Σκιάθο

    Αφγανιστάν: Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Ταλιμπάν και ISIS – Πώς συνδέονται με τη δολοφονία του αρχηγού της Αλ Κάιντα

    H Κίνα περικυκλώνει την Ταϊβάν με πυρά – Όλα είναι πιθανά από δω και πέρα