Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τα νέα στοιχεία που προδίδουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

    Στο πλευρό της στέκεται η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, αφού είναι αποφασισμένη να κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να τη σώσουν. Είναι πεπεισμένη για την αθωότητά της, γι’αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, η οικογένεια της μητέρας των τριών παιδιών στην Πάτρα, δεν δίνει σημασία σε όσους λένε πως η υπόθεση είναι χαμένη.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αδερφή, η μητέρα και οι συγγενείς της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου στις Φυλακές Κορυδαλλού, κάνουν μεγάλες προσπάθειες για να βρουν ψήγματα στοιχείων, που θα αποδεικνύουν την αθωότητα της 33χρονης μητέρας.

    Ωστόσο, το οικονομικό κόστος είναι μεγάλο, μιας και την υπεράσπισή της έχουν αναλάβει δύο νομικοί. Με γνώμονα ότι η αδερφή της, Δήμητρα, παραιτήθηκε από την δουλειά της μετά τις εξελίξεις, το μοναδικό εισόδημα έρχεται από τη μητέρα, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος στον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων.

    Τα δικαστικά έξοδα δεν μπορούν να καλυφθούν μόνο με αυτά και με όσα είχε η 33χρονη, με αποτέλεσμα η Ελένη Λεγάτου, η μητέρα της Ρούλας, να παίρνει την απόφαση να πουλήσει το σπίτι της. Πρόκειται για ένα ακίνητο που κατέχει στις Εργατικές Κατοικίες Νέου Δρόμου Πατρών, η αξία του οποίου αναμένεται να φτάσει στις 30.000 ευρώ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βρεθεί ήδη αγοραστής για το εν λόγω ακίνητο και η οικία ελέγχεται πολεοδομικά.

    Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου θέλει να υπερασπιστεί μέχρι τέλους την 33χρονη κόρης της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ελένη Λεγάτου ακούστηκε να λέει σε στενό οικογενειακό της περιβάλλον ότι: «Τα ντουβάρια δεν έχουν αξία μπροστά στο παιδί μου».

    Τα νέα στοιχεία που προδίδουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου

    Οι έρευνες για τον θάνατο των τριών παιδιών συνεχίζουν με γρήγορους ρυθμούς, με νέα στοιχεία να έρχονται στο φως της δημοσιότητας που «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου. Πρόκειται για τα ψηφιακά ίχνη που έχει αφήσει με τις αναζητήσεις της, αφού φαίνεται πως προέβη μεν στο σβήσιμο των αναζητήσεών της στο διαδίκτυο, ωστόσο οι διαφημίσεις της Google την προδίδουν, μιας και «δείχνουν» επί της ουσίας τι ακριβώς έψαχνε.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζήτησε αυτό το οποίο αρνείτο ότι γνώριζε: την κεταμίνη. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε αυστηρά αναζητήσεις για την κεταμίνη, γι’ αυτό και στη συνέχεια εμφανίζονταν αντίστοιχες διαφημίσεις.

    Και μπορεί στη συνέχεια να έσβησε τα ίχνη της, ωστόσο οι διαφημίσεις την «πρόδωσαν». Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι δεν εμφανίζεται διαφήμιση για άλλες ουσίες. «Δεν εξέτασαν αυτές καθεαυτές τις αναζητήσεις των συσκευών αλλά επικεντρώθηκαν στο στοιχείο που κοιτούν σχεδόν πάντα στην αρχή. Πρόκειται για το υπολογιστικό νέφος (cloud) που βρίσκει τους κωδικούς και μπαίνουν μέσα σε αυτό το νέφος. Εκεί διαπιστώθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου γνώριζε και έχει διαγράψει στοιχεία. Έχουν διαγραφεί στοιχεία σε παρελθοντικές αναζητήσεις που θα επιχειρηθεί να ανακτηθούν από έλεγχο στα κινητά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, τονίζοντας πως «έχουν σβηστεί τα στοιχεία τελευταίων ετών που πιθανώς να οδηγούν σε αναζητήσεις ύποπτων ουσιών τα προηγούμενα χρόνια».

    Ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, πάντως, ισχυρίστηκε ότι δεν έψαχνε δολοφονικές ουσίες, αλλά αναισθητικά φάρμακα. «Είναι μια διαδικασία έρευνας που κινείται παράλληλα τόσο σε δικαστικό όσο και σε δημοσιογραφικό επίπεδο. Είναι δύσκολη υπόθεση, με μεγάλο ηθικό φορτίο και μεγάλη τοξικότητα», εξήγησε.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Πάτρα: Το σκίτσο του ιατροδικαστή Λέων για τον θάνατο της Μαλένας – «Οι αμυχές είναι συμβατές με ασφυξία»

    Πόλεμος στην Ουκρανία: Ανάγκη για χρήση του βλαβερού για το περιβάλλον φοινικέλαιου προκαλεί η έλλειψη ηλιελαίου

    Σανγκάη: Στους 17 οι νεκροί από την μετάλλαξη Όμικρον – Είναι οι πραγματικοί αριθμοί;