Νέες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την υπόθεση του υποπυραγού της Σκιάθου που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία.

    Ο 39χρονος που είναι αξιωματικός και υπηρετεί σε Πυροσβεστική υπηρεσία της Σκιάθου, παραδέχτηκε ότι έχει εξάρτηση από το ιντερνετικό σεξ και μάλιστα φέρεται να συμμετείχε σε σελίδα ενηλίκων όπου κάποιος καλείται να παίξει διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων και του ανήλικου.

    Ενώ ο ίδιος στην πρώτη του ακροαματική διαδικασία δεν άρθρωσε λέξη, αρνήθηκε τελικά την κατηγορία για την κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

    Η συνήγορος υπεράσπισης ισχυρίστηκε ότι το υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του δεν ήταν πορνογραφικό, ενώ τόνισε ότι η έρευνα της υπόθεσης συνεχίζεται. Υπενθυμίζεται ότι ο εργαζόμενος στο αεροδρόμιο της Σκιάθου κατηγορείται για παιδική πορνογραφία αφού η 32χρονη σύντροφός του βρήκε στο κινητό του φωτογραφίες της 10χρονης κόρης της ξαπλωμένη στο κρεβάτι φορώντας μόνο παιδικές πιτζάμες. 

    Η δικαιολογία του υποπυραγού ήταν ότι φωτογράφησε την ανήλικη για να της «δώσει ένα μάθημα». Επειδή η σύντροφός του ασχολείται με τον αισθητικό τομέα, υποδέχεται στο σπίτι άντρες για αποτρίχωση, οπότε φωτογράφισε την 10χρονη για να της δείξει, πως δεν είναι σωστό ένα παιδί να κυκλοφορεί με σορτσάκι.

    Ωστόσο, η μητέρα υποψιάζεται ότι η 10χρονη είναι ερωτευμένη μαζί του, μετά από στοχευμένη χειραγώγηση του ιδίου. Η μητέρα και οι δύο ανήλικες κόρες της παρακολουθούνται πλέον από ψυχολόγο.

    Εξάλλου, στο κινητό του βρέθηκαν και φωτογραφίες από άγνωστη 8χρονη. Εδώ, η εξήγησή του ήταν πως στο παρελθόν είχε πολλούς δεσμούς αλλά δεν κατάφερε να κάνει παιδί και τις φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο τις είχε για να του υπενθυμίζουν τα παιδιά που θέλει να αποκτήσει.

    Σημειώνεται ότι η 32χρόνη μητέρα κατέθεσε παράσταση πολιτικής αγωγής από κοινού με τον πρώην σύζυγό της, ζητώντας να τιμωρηθεί ο δράστης για τις πράξεις του, ενώ το πρωην ζευγάρι ξεκίνησε συνεδρίες με ψυχολόγο.

    Όπως έγινε γνωστό, οι αρχές δεν έχουν προχωρήσει ακόμη στο άνοιγμα του σκληρού δίσκου του υπολογιστή του.

    Η συνήγορος του 39χρονου υποστήριξε πως δεν μπορεί να κατηγορείται για παιδική πορνογραφία καθώς δεν αγόρασε και δεν πούλησε υλικό.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr: 

    Γάλλος δήμαρχος ζητά εγγύηση 15.000 ευρώ από τους αναρριχητές του Mont Blanc, για τη διάσωση ή την κηδεία τους

    Κρήτη: Ένας τυχαίος έλεγχος ξεσκέπασε το μεγαλύτερο κύκλωμα νοθευμένων ποτών στην Ευρώπη

    Νησιά Φίτζι: Οι κάτοικοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τα χωριά τους από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας