Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στο διαμέρισμα του Miguel Herrán, γνωστός ως Rio από το La Casa de Papel. Ο Ισπανός ηθοποιός κινδύνεψε σοβαρά και ευτυχώς κατάφερε την τελευταία στιγμή να πηδήξει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς του.

    Όπως δήλωσε ο ίδιος, πρόκειται για το σπίτι του στην Αβίλα της Ισπανίας. Η φωτιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας, με τον ίδιο να ξυπνάει από τον ήχο που καίγονταν τα πάντα. Ενώ οι πυροσβέστες αντιμετώπισαν γρήγορα την πυρκαγιά, ο Miguel αποκάλυψε ότι μεγάλο μέρος του σπιτιού του έχει καταστραφεί από την πυρκαγιά. Το ταβάνι στην κουζίνα και το σαλόνι έπεσε και τα υπάρχοντά του έγιναν στάχτη.

    «Ευχαριστώ όλους, ειδικά τους πυροσβέστες της Αβίλα και την ασφάλεια της πόλη μου. Οι απώλειες ήταν υλικές. «Η φωτιά με έπιασε στον ύπνο και ξύπνησα με τον ήχο του σπιτιού μου να καίγεται. Δραπέτευσα από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς μου», έγραψε στο Instagram o Herrán.

    Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Απελπισία στη Σαγκάη: Οι κάτοικοι ουρλιάζουν στα διαμερίσματά οργισμένοι για το σκληρό lockdown

    Marina Ovsyannikova: Aνταποκρίτρια της γερμανικής Die Welt η Ρωσίδα δημοσιογράφος που είχε σηκώσει το πλακάτ για τον πόλεμο

    Με πληροφορίες από Daily Mail