Πίνακας Περιεχομένων
    1. Τι λέει ο δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη
    2. Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη
    3. Τι θα γίνει στο Survivor

    Ποινική δίωξη κατά του παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη, άσκησε χθες το μεσημέρι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας. Σύμφωνα με την μήνυση εις βάρος του, ο ίδιος φαίνεται να προσπάθησε να εξαναγκάσει μια 16χρονη κοπέλα να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του.

    Συγκεκριμένα κατηγορείται για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και για παράνομη άσκηση βίας στο 16χρονο κορίτσι που τον είχε μηνύσει τον περασμένο Δεκέμβρη.

    Όπως είχε αναφερθεί από την δικηγόρο της 16χρονης, προσπάθησε να εξαναγκάσει την 16χρονη να προβεί σε ερωτικές πράξεις μαζί του, θωπεύοντάς την αρχικά στους μηρούς και κοντά στα γεννητικά της όργανα χωρίς τη θέλησή της. Ο παίκτης του Survivor φέρεται να επέμεινε, ασκώντας βία πάνω της, προκειμένου να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του ωστόσο το ανήλικο κορίτσι κατάφερε να διαφύγει και να επιστρέψει στο σπίτι της όπου και διηγήθηκε στους γονείς της τι είχε συμβεί.

    Την επόμενη μέρα η 16χρονη μαζί με τους γονείς της κατέφυγαν στις αστυνομικές Αρχές και υπέβαλαν μήνυση κατά του Γιώργου Κατσαούνη. H κυρία Μαρία Γαλλιού, δικηγόρος της 16χρονης, σε δήλωση της στο protothema.gr ανέφερε:

    «Η ανήλικη παθούσα αμέσως μετά το περιστατικό, όχι μόνο το διηγήθηκε στους γονείς της αλλά προσέφυγε στις αστυνομικές αρχές, καταγγέλλοντάς το πάραυτα, δηλώνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη της στις αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. H ανάγκη αφύπνισης σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο είναι επιτακτική. Ας μεγαλώνουμε τα αγόρια μας και τα κορίτσια μας διαφορετικά, ακόμη κι αν εμάς δεν μας μεγάλωσαν τόσο διαφορετικά καθότι το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης είναι πρωταρχικό, ανεξαρτήτως φύλου».

    Τι λέει ο δικηγόρος του Γιώργου Κατσαούνη

    Μηνύσεις προανήγγειλε ο εκ των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη Διαμαντής Μπασαράς, ο οποίος χαρακτήρισε ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη που είδε το φως της δημοσιότητας. Χαρακτήρισε ψευδές και κατασκευασμένο το περιστατικό με την ανήλικη, αλλά και όσα διακινούνται στον Τύπο για τον ίδιο.

    Μάλιστα σύμφωνα με τον Διαμαντή Μπασαρά, το δικηγόρο του παίκτη του Survivor και της οικογένειάς του, ο Γιώργος Κατσαούνης μόλις αποχωρήσει από το παιχνίδι θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

    Η ανακοίνωση των δικηγόρων του Γιώργου Κατσαούνη

    Ως δικηγόροι του Γιώργου Κατσαούνη και της οικογένειάς του, δηλώνουμε ότι όσα διακινούνται τις τελευταίες ημέρες στον Τύπο σε βάρος του είναι εν γνώσει ψευδή και κατασκευασμένα. Στον βωμό της προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του αναγνωστικού και τηλεοπτικού κοινού προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητά του.

    Το περιστατικό δήθεν προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανήλικης είναι ψευδές και κατασκευασμένο και ο εντολέας μας, αμέσως μόλις αποχωρήσει από το Survivor, θα προβεί στην υποβολή μηνύσεων και στην κατάθεση αγωγών εναντίον όλων όσοι προέβησαν σε ψευδείς καταγγελίες και διακινούν ψεύδη στον Τύπο σε βάρος του.

    Αντιλαμβανόμαστε ότι ο Γιώργος Κατσαούνης με την προσωπικότητα και τις αθλητικές επιδόσεις του στο Survivor έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και την αγάπη του κοινού, αλλά δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία του και να αντλήσει οφέλη με ανυπόστατες και ψευδείς κατηγορίες.

    Τι θα γίνει στο Survivor

    Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι εύλογο η παραγωγή να σκέφτεται την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι επιβίωσης, πόσω μάλλον γιατί δεν είχε ενημερώσει για τη μήνυση εις βάρος του.

    Από την άλλη, μη γνωρίζοντας οι παίκτες τι συμβαίνει πίσω στην Ελλάδα, ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο.

    Η Μυριέλλα Κουρεντή, μετά το άκυρο που της έδωσε ο Γιώργος Κατσαούνης, σκέφτηκε να του γράψει γράμμα. Έκλεψε χαρτί και μολύβι από το Συμβούλιο του Νησιού για να του μεταφέρει τις σκέψεις της.

    «Χθες μετά το συμβούλιο κατάφερα και έκλεψα αυτά. Σκοπεύω να γράψω ένα γράμμα στον Γιώργο τον «Τσακατσούκα» γιατί θέλω να του εξηγήσω κάποια πράγματα που δεν με άφησε ποτέ να του τα εξηγήσω. Τα έχει πάρει εντελώς διαφορετικά από ότι είναι στην πραγματικότητα», είπε χαρακτηριστικά.