Πίνακας Περιεχομένων
    1. Όσα είπε η Άννα Πήλιου στην ομιλία της:

    Η ακτιβίστρια Άννα Πηλίου εξέφρασε τη βαθιά της λύπη για τις προσβλητικές και υβριστικές αναφορές προς την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά και το ΚΙΝΑΛ, όπου είχε ως αποτέλεσμα να στοχοποιηθεί το τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Η ίδια είπε πως δεν γνώριζε τον λόγο ή τους λόγους απουσίας της από την ψηφοφορία του Συμφώνου Συμβίωσης και πρόσθεσε πως δεν υπήρχε περίπτωση να μιλήσει άσχημα για τη Γεννηματά, την οποία σέβεται απόλυτα.

    Το ζήτημα είναι πως όσα έγραψε έβγαλαν μάτια. Ακολουθεί η δημόσια συγγνώμη της:

    «Με μεγαλη μου Λυπη μολης ειδα την ΑΔΙΚΗ Στοχωποιση μου απο το Τμημα Δικαιωματων Συριζα Π.Σ για την Τοποθετηση μου στη Θεματικη για την Εργασια στο 3ο Συνεδριο του κομματος με μια Αναφωρα ενως γεγονους στη Αιμνηστη κ. Φωφη Γεννηματα.

    Κανω Ξεκαθαρω οτι το Μονο που ειπα ειναι οτι Στην Ψηφωφορια για ΝΑΤΦ, και το Συμφωνω Συμβιοσης ηταν απουσα εγω Προσωποικα δεν γνωριζα τον λογο η τους Λογους. Δεν Υπηρχε ΠΟΤΕ περηπτωση να μηλησω ασχηχα Για την Κυρια Γεννηματα την οποια Σεβωμε απολητα το Εργω της και την Πωρια της. Και τα θεματα Υγειας της ηταν μια Γυναικα Συμβολο στον αγωνα της για την Υγειας της.

    Αυτο το ΣΕΒΟΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ οπως και την Ειδια. Ξεκαθαρα και χωρης υπονουμενα. Αυτο που ηθελα να θυξω ειναι η Πολιτικη του ΚΙΝΑΛ ως Πρως τα θεματα Δικαιωματων Των ΛΟΑΤΚΙ και ολοι ξερουμε ποια ειναι η Θεση του Πολιτηκου χωρου. Αν εστων και λιγω οπια, οπιο, οποιος Θιχτηκε Του ξεκαθαριζω οτι Δεν Υπηρχε Κακη προθεση εκ του Πονηρου και ζητω Ηληκρηνης Συγνωμη».

    Όσα είπε η Άννα Πήλιου στην ομιλία της:

    Για την ιστορία, λίγο αργότερα έκανε μια νέα ανάρτηση απευθυνόμενη στο τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Πάνο Λάμπρου εκφράζει τη λύπη της για την «άδικη» και «απαράδεκτη» όπως λέει «στοχοποίηση» της. Σε άλλο σημείο σημειώνει ότι «τρέξατε να με κρεμάσετε στα μανταλάκια» και καταλήγει λέγοντας ότι «δεν θα ανεχτούμε καμία μορφής στοχοποίηση. Σεβασμός στις τρανς γυναίκες».

    Νωρίτερα το απόγευμα της Δευτέρας το τμήμα ΛΟΑΤΚΙ + του ΣΥΡΙΖΑ με μία μέρα καθυστέρηση εξέδωσε ανακοίνωση με σκοπό να καταδικάσει τις προσβλητικές και υβριστικές αναφορές της τρανς ακτιβίστριας Άννας Πήλιου κατά τη διάρκεια του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Ουκρανία: Ξεκίνησε η «δεύτερη φάση του πολέμου» στο Ντονμπάς

    Πώς θα κάνουμε Πάσχα φέτος: Με χρήση μάσκας στους κλειστούς χώρους – Αναλυτικά τα μέτρα

    Νέες αποκαλύψεις του Partygate «καίνε» τον Johnson: Κατηγορείται ότι ξεκίνησε τα πάρτι και ότι είπε ψέματα στο κοινοβούλιο