Του ξέφυγαν μερικά… βρισίδια του Joe Biden, τα οποία σίγουρα δεν θα ξεστόμιζε εάν ήξερε ότι έχει μείνει ανοιχτό το μικρόφωνό του.

    Στη Φλόριντα βρέθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, σε μια προσπάθεια να συμπαρασταθεί στους πληγέντες του τυφώνα Ίαν. Ωστόσο, το ανοιχτό μικρόφωνο κατέγραψε τα «γαλλικά» του προέδρου, καθώς ο Biden ακούγεται να βρίζει.

    Συγκεκριμένα, ο Joe Biden βρέθηκε στην πόλη Fort Meyers, την πόλη που δέχτηκε το μεγαλύτερο πλήγμα του τυφώνα Ίαν. Εκεί ακούγεται να λέει κάποια στιγμή: «Κανείς δεν τα βάζει με έναν Μπάιντεν (Νo one fucks with a Biden)».

    «Μα τω Θεώ έχεις δίκιο» απάντησε ο δήμαρχος Ray Murphy με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να προσθέτει «δεν μπορείς να τσακώνεσαι με τα αδέρφια σου έξω από το σπίτι σου».

    Σημειώνεται πως ο Biden έχει μακρά κόντρα με το ρεπουμπλικανό κυβερνήτη της Φλόριντα, Ron DeSantis, και η συνάντηση με τον δήμαρχο έγινε μόλις λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε δίπλα στον κυβερνήτη.

    Το CBS ρώτησε τον δήμαρχο γιατί ο πρόεδρος Biden μίλησε με αυτό τον τρόπο με τον ίδιο να απαντά: «Είμαστε και οι δύο Ιρλανδοί Καθολικοί. Είμαστε και οι δύο πιστοί Καθολικοί. Αλλά κάποιες στιγμές από το στόμα μας βγαίνουν πιπεράτα λόγια».

    Δεν αποκάλυψε ποτέ τι ακριβώς είχε συζητήσει με τον Joe Biden πριν ο πρόεδρος εκστομίσει αυτά τα λόγια.