Το MEGA έδωσε χθες, Παρασκευή, στη δημοσιότητα, βίντεο ντοκουμέντο από το πάρτι της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, που αργότερα κατέληξε στον βιασμό της Γεωργίας Μπίκα. Οι εικόνες, έχουν παρθεί από την σουίτα 401, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, στην οποία βρισκόταν και η 24χρονη Γεωργία Μπίκα. Στο οπτικοακουστικό υλικό, ακούγεται δυνατή μουσική και φωνές και των παρεβρισκομένων.

    Από όσα διακρίνονται στο βίντεο, τα φώτα ήταν σε χαμηλή ένταση ενώ στο βάθος, διακρίνεται το μπαρ, το οποίο είναι γεμάτο με μπουκάλια αλκοολούχων ποτών.

    Η κατάθεση της Γεωργίας Μπίκα, κράτησε μιάμιση ώρα και έλαβε χώρα στο γραφείο της ανακρίτριας στη Θεσσαλονίκη. Στο πλευρό της καθόλη τη διάρκεια της διαδικασίας, ήταν ειδικός ψυχολόγος.

    «Η Γεωργία δεν έχει αντιφάσεις και οι καταθέσεις της κρίνονται ειλικρινείς», δήλωσε ο δικηγόρος της. Η νεαρή κοπέλα φέρεται να ισχυρίζεται πως ισχύουν τα όσα είχε αναφέρει αρχικά, ενώ έδωσε και τα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα και τις καταγγελίες της.

    «Η Γεωργία εμφανίστηκε σήμερα με θάρρος πάλι μπροστά στην ανακρίτρια και επιβεβαίωσε όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς. Η Γεωργία τα είπε με θάρρος, με το πρόσωπό της ξεσκέπαστο και το κεφάλι της ψηλά. Εμείς επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία ανέφερε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για αυτά που ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά»

    Τα δοθέντα στοιχεία αφορούν μηνύματα και κλήσεις, που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της και την αλήθεια των λεγομένων της για το βράδυ του βιασμού της.

    Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να έχουν χαθεί σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση, γεγονός που προκάλεσε την ενόχληση του συνηγόρου της 24χρονης, ο οποίος μίλησε για «καθυστέρηση» των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων.

    Η καθυστέρηση των αποτελεσμάτων μάλιστα,  προκάλεσε την παρέμβαση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, ο κ. Θεοδωρικάκος τηλεφώνησε δύο φορές στον προϊστάμενο των εργαστηρίων, ζητώντας να μάθει το λόγο της καθυστέρησης, με δεδομένο ότι τα δείγματα βρίσκονται στη διάθεσή του προς εξέταση από τις 3 Ιανουαρίου, αφού υπέγραψε παραλαμβάνοντάς τα.

    Εκτός από τυχόν εντυπώσεις που δημιουργεί η καθυστέρηση, το ζήτημα των αποτελεσμάτων θεωρείται ως εξαιρετικά μείζον για την τελική έκβαση της υπόθεσης, καθώς από αυτά μένει να διακριβωθεί αν στην 24χρονη κοπέλα χορηγήθηκε κάποιου είδους ναρκωτική ουσία, ώστε να αδρανοποιήσει το κεντρικό νευρικό της σύστημα ή ακόμα το λεγόμενο «χάπι του βιασμού».

    Εντομεταξύ, οι Αρχές, έχουν κατασχέσει κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, usb και tablet, κατά τη διάρκεια παράλληλης αιφνιδιαστικής έρευνας στα τρία σπίτια των φερόμενων βιαστών της, Κωνσταντίνο Περογιαννάκη, Ευαγόρα και Βασίλη Λεβέντη και Βασίλη Τράφαλη.

    Ωστόσο, παραμένει ακόμα ανοιχτό το ενδεχόμενο, να έχουν απωλεσθεί σημαντικά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης από τη «βραχυμνήμη» των ηλεκτρονικών συσκευών, εντούτοις, οι δικαστικοί λειτουργοί συνεχίζουν να συλλέγουν όλα τα αποδεικτικά. Βάσει των αποδεικτικών, θα στοιχειοθετήσουν το κατηγορητήριο ή και θα το μεταβάλλουν.