Η ενέργεια που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή από τους Unboxholics, για την οικονομική ενίσχυση σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία, είναι μια συλλογική προσπάθεια και από τον κόσμο και μια ελπίδα πως σε δύσκολες στιγμές ο ένας έχει τον άλλον. Η ομάδα των Unboxholics κατάφερε να συγκεντρώσει 353.293,80 ευρώ, τα οποία θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο ΕΕΣ, όπως γράφεται σε σχετική ανάρτηση στο Instagram.

    Η διαδικασία μάλιστα θα γίνει με πλήρη διαφάνεια, μέσω του Cash Transfer Program, όπου στο μέλλον θα μπορούν να ζητηθούν γραπτές και πιστοποιημένες αναφορές. Αναλυτικά, η ανάρτηση των Unboxholics:

    Η ενέργεια που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (6/8/2021) για την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων σε Β. Εύβοια, Αττική, Πάτρα, Ρόδο, Αρχαία Ολυμπία δεν είναι μία ενέργεια που πρέπει να καρπώνονται μόνο οι Unboxholics, αλλά η ουσία ανήκει στον κόσμο που την στήριξε. Το ποσό που μαζεύτηκε από τις δωρεές του κόσμου σε PayPal και Paysafe, μέσω της Donate πλατφόρμας μας, αγγίζει το εξωφρενικό νούμερο των €353.293,80! Τα χρήματα αυτά, όπως και έχουμε ήδη ανακοινώσει, θα κατατεθούν στον ειδικό λογαριασμό που έχει ανοίξει ο ΕΕΣ.

    ΠΡΟΣΟΧH: Εκτός από τις γραπτές και με σφραγίδα διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα αυτά θα αξιοποιηθούν ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για την ενίσχυση των κατοίκων των πυρόπληκτων περιοχών, ο ΕΕΣ μάς ενημέρωσε πως η διαδικασία θα γίνει με πλήρη διαφάνεια, μέσω του Cash Transfer Program, για το οποίο μελλοντικά θα μπορούμε να ζητήσουμε γραπτές και πιστοποιημένες αναφορές. Όλα αυτά μετά την καταγραφή των ζημιών από την κοινωνική υπηρεσία, φυσικά.

    ΣΗΜΑΝΤΙΚO: Στην παρούσα ανάρτηση θα βρείτε φωτογραφίες από το αποδεικτικό της κατάθεσης από τον προσωπικό λογαριασμό του Σάκη Καρπά, προς τον ΕΕΣ. Επιπροσθέτως, θα βρείτε την επίσημη επιστολή του προέδρου του @hellenicredcross

    ΩΣΤΟΣΟ, μία φωτογραφία στο Internet δε λέει τίποτα και επειδή ζούμε σε παράξενους καιρούς, ενημερώνουμε πως ΟΛΑ τα αποδεικτικά έγγραφα και συγκεκριμένα: Αναλυτικά μία-μία οι καταθέσεις του κόσμου στο PayPal, οι μεταφορές από PayPal σε Τράπεζα, τα emails των Paysafe καρτών, οι μεταφορές από τους Paysafe λογαριασμούς, στην Τράπεζα, όλη η ηλεκτρονική αλληλογραφία με τις αιτήσεις μας προς τον Ε.Ε.Σ., το ευχαριστήριο και η διαβεβαίωση του Ε.Ε.Σ, θα βρίσκονται διαθέσιμα προς έλεγχο και επιβεβαίωση της εγκυρότητάς τους, σε ειδικό φάκελο, σε ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, στο λογιστικό γραφείο «Νικόλαος Ούζας» (Μιαούλη 20, 58400 Αριδαία Πέλλας), που μας εκπροσωπεί. Οποιοσδήποτε, λοιπόν, θέλει να βεβαιωθεί πως η διαδικασία έγινε έτσι όπως πρέπει, μπορεί να επισκεφτεί το γραφείο και ευχαρίστως να ζητήσει να δει τα έγγραφα και τα αποδεικτικά για τα πάντα!

     

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

     

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Unboxholics (@unboxholics)