Πίνακας Περιεχομένων
  1. Ανησυχία και για τον Sergei Shoigu

  Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στη δημοσιότητα πυροδοτεί τις ανησυχίες για την υγεία του Vladimir Putin, που κάνουν λόγο πως παλεύει με τον καρκίνο. Η συνάντησή του με τον υπουργό Άμυνας της Ρωσίας, Sergei Shoigu, κατέληξε σε ακόμα περισσότερες εικασίες.

  Εκτός από το γεγονός ότι φαίνεται πρησμένος, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο φακός πιάνει τον Putin να πιάνει σφιχτά με το χέρι το τραπέζι και ο ίδιος να είναι σκυφτός. Ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται επίσης κατά διαστήματα να κρατά την άκρη του τραπεζιού με το αριστερό του χέρι, την ώρα που ο Sergei του διαβάζει μια δήλωση για τη Μαριούπολη, όπου 120.000 άμαχοι δεν μπόρεσαν να διαφύγουν.

  Ο ίδιος συνεχάρη τα στρατεύματα του που απελευθέρωσαν το λιμάνι της Μαύρης Θάλασσας στη νότια Ουκρανία, η οποία έχει βιώσει μερικές από τις χειρότερες επιθέσεις και αιματοχυσία κατά τη διάρκεια της εισβολής. Το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ είπε ότι ο ισχυρισμός του Putin ότι απελευθέρωσε την πόλη ήταν «ακόμη περισσότερη παραπληροφόρηση από (ένα) πολυφορεμένο βιβλίο παιχνιδιού».

  Ανησυχία και για τον Sergei Shoigu

  Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Sergei Shoigu όμως, ο οποίος εξίσου έχει προκαλέσει ανησυχία για την υγεία του. Κι αυτό γιατί συλλάβιζε τα λόγια του διαβάζοντας τις σημειώσεις του. Σημειώνεται πως έχει υποστεί καρδιακή προσβολή, όπως αναφέρουν οι διάφορες φήμες.

  Με πληροφορίες από Independent

  Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

  Ρωσία: Θέλει τον πλήρη έλεγχο του Ντονμπάς – Συνετρίβη μεταγωγικό αεροσκάφος στην Ουκρανία

  Madeleine McCann: Για πρώτη φορά υπάρχει και επίσημα ύποπτος για την εξαφάνισή της

  Νέα πολιτική στη Σαγκάη: Τώρα απομακρύνουν τους αρνητικούς στον κορωνοϊό – «Ανοίξτε ντουλάπες και εξώπορτες»