Τι και εάν τα αποτελέσματα των εκλογών του 2020 απέδειξαν το αντίθετο; Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump συνεχίζει να θεωρεί ότι ήταν «στημένες» και υποστηρίζει πως οι Αμερικάνοι τον θέλουν πίσω, γι’ αυτό και σκοπεύει να δηλώσει συμμετοχή ως υποψήφιος και στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση, που αναμένεται να γίνει το 2024.

    O 76χρονος διαβεβαιώνει ότι αυτό «θα χαροποιούσε πολλούς», σε συνέντευξη που έδωσε σε ινδικό τηλεοπτικό δίκτυο και η οποία πρόκειται να μεταδοθεί σήμερα.

    «Όλος ο κόσμος θέλει να είμαι υποψήφιος. Είμαι πρώτος στις δημοσκοπήσεις», δήλωσε ο Trump, σύμφωνα με απόσπασμα της συνέντευξης που ο ινδικός τηλεοπτικός σταθμός NDTV πρόκειται να μεταδώσει ολόκληρη αργότερα σήμερα.

    «Σε όλες τις δημοσκοπήσεις, στις ρεπουμπλικανικές δημοσκοπήσεις και στις δημοκρατικές δημοσκοπήσεις», υπογράμμισε ο ρεπουμπλικάνος. «Θα πάρω μια απόφαση στο πολύ κοντινό μέλλον, υποθέτω. Και πιστεύω ότι πολλοί θα χαρούν πολύ», συνέχισε.

    Ο 76χρονος δισεκατομμυριούχος, πρώην σταρ των τηλεοπτικών εκπομπών ριάλιτι, απέρριψε και πάλι σ’ αυτή τη συνέντευξη τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του 2020, τις οποίες έχασε με αντίπαλο τον νυν πρόεδρο, τον δημοκρατικό Joe Biden, ισχυριζόμενος ότι έγινε νοθεία.

    «Υπάρχουν τεράστιες αποδείξεις, υπάρχουν τεράστιες αποδείξεις», ισχυρίστηκε.