Nitro magazine official logo
Petros Cooking

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μαγειρεύει κοτόπουλο με πράσο και μουστάρδα

Ένα πιάτο που θα μπορούσε να αποτελέσει την κεντρική ιδέα για το τραπέζι της Κυριακής ή για ένα τραπέζι με φίλους

petros kostopoulos

Με αέρα…παριζιάνικο είναι η συνταγή που προτείνει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Κοτόπουλο με πράσο και μουστάρδα σε μια αποθέωση της απλότητας, ένα πιάτο με το οποίο μπορείς να εντυπωσιάσεις και με την εικόνα του και με τη γεύση του. Επίλεξε εσύ τη γαρνιτούρα που θα βάλεις – ιδανικά ρύζι, αλλά μπορείς να βάλεις λαχανικά ή πουρέ αν την κάνεις σε άλλη εποχή – και πρόσφερε στους φίλους ή στην οικογένεια που θα κάτσει στο κυριακάτικο τραπέζι, ενδεχομένως σε κάποιο εξοχικό στο χωριό, γεύσεις και αρώματα που θα τα θυμούνται για καιρό.

follow us on social media