Κάποιοι στάθηκαν στο επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και αντιπαράθεσης, έστω κι αν μιλάμε για μια νεολαία, που οι νεολαίες δε φημίζονται ούτως ή άλλως για την ευφυΐα και την ευχέρεια τους στον λόγο, ειδικά οι ηγέτες τους. Άλλοι στάθηκαν στην ευτέλεια του χιούμορ. Άλλοι έκριναν με βάση τα κομματικά τους κριτήρια και είτε επέκριναν είτε γέλασαν σαν κλασικοί μπαρμπάδες που γελάνε ακόμα εν έτει 2022 με αστεία για ξανθιές και μαύρους. Αλλού όμως είναι η πατάτα που έκανε η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

    Δεν είναι παιδιά να παίζεις με τέτοια πράγματα ειδικά αυτή την εποχή. 8 μεγιστάνες έχουν βρεθεί νεκροί, άλλοι μόνοι, άλλοι συν γυναιξί και τέκνοις, επειδή αποφάσισαν να επαναστατήσουν απέναντι στον Vladimir Putin και θέλησαν να πάρουν τον πλούτο τους και να φύγουν από τη Ρωσία.

    Θεωρώ πως ήταν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και μια θαρραλέα κίνηση να μπουν στη διαδικασία τα παιδιά στη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ, εικάζω με τη βοήθεια του τσολιά από την Ελληνοφρένεια, να αναπαράγουν το σύνθημα με την σεξουαλική δραστηριότητα που εύχεται ο κόσμος στον Μητσοτάκη, χρησιμοποιώντας το πρόσωπο του ιδεολογικού πατέρα.

    Και δεν είναι να πεις πως ζούμε σε έναν κόσμο κρυφό. Όλα αναπαράγονται, όλα φτάνουν μακριά μέσα σε χρόνο dt. Κι ενώ ο ίδιος ο Putin μπορεί να το έχει πει το «Άντε γ@μ..ου» και στον Μητσοτάκη, και στην Ευρώπη και στον Biden, δε νομίζω πως θα έβλεπε με ιδιαίτερη ικανοποίηση το πρόσωπό του να γίνεται meme και να χρησιμοποιείται το κυριλλικό αλφάβητο για το σύνθημα αυτό. Ειδικά από τα τέκνα του.

    Παιχνίδι με τη φωτιά λέγεται αυτό από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα το ότι χρησιμοποίησαν το πρόσωπο ενός αναγνωρισμένου φονιά λαών, ενός ανθρώπου που 7 μήνες τώρα έχει μια χώρα σε καθεστώς τρόμου και έχει πάρει στις πλάτες του πλήθος νεκρών, είναι το έλασσον. Άλλωστε, δεν είναι πως ξαφνιάζει που η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ έχει κάνει κάτι τέτοιο.

    Το χιούμορ γενικά σε πολιτικό επίπεδο δεν ανεβαίνει ιδιαίτερα πάνω από το χώμα. Και γι΄αυτό κιόλας υπάρχουν οι stand up κωμικοί. Γιατί είναι κωμικοί. Οι πολιτικοί, ακόμα και στα της Νεολαίας, καλό θα είναι κάποτε να θυμηθούν ότι είναι πολιτικοί. 

    Στο κάτω κάτω, κανείς δεν τους έβαλε με το ζόρι σε αυτές τις θέσεις. Τις διεκδίκησαν γιατί θέλουν να κάνουν κάποια πράγματα και να αλλάξουν τα κακώς κείμενα. Δεν έχω δει κανένα κακώς κείμενο να αλλάζει στην κοινωνία με το «γ@μιέσ@ι Μητσοτάκη». Έχω δει με ανάλυση των προτάσεων ενός κόμματος, ενός πολιτικού και με κριτική επί των όσων λέει.

    Εγώ πάντως προτίθεμαι να ανοίξω το σπίτι μου στα παιδιά της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ γιατί σε λίγο θα είναι κυνηγημένα από τον μπαμπά τους, τον Putin που θα τα κάνει «Ντα» γιατί τον διακωμώδησαν σε μια εποχή που βάλλεται ο καλοκάγαθος από παντού.

    Οπότε, ίσως η ποιοτική στάθμη του πολιτικού λόγου και η όποια ηθική του να χρησιμοποιείς έναν υπαίτιο για τόσους νεκρούς και για τόσους απελπισμένους εμμέσως λόγω της ενεργειακής και οικονομικής κρίσης για να κάνεις χιούμορ της κατώτατης ποιότητας, είναι τα λιγότερο σημαντικά (sic).

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Κώστας Καραμανλής: Look Who’s Talking!

    Τελικά, θέλουμε δε θέλουμε, το δίλημμα είναι: Μητσοτάκης ή Τσίπρας;

    Γιατί δίνουμε τόση έκταση στην κάθε μπαρούφα που θα πει ένας παπάς;