Τα ερωτικά μπερδέματα του Adam Levine με διάφορες γυναίκες στα social media, τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα στα μάτια της γυναίκας του. Και εξέθεσαν και τη γυναίκα του στην κοινή γνώμη. Γι΄αυτά τα δύο το μοναδικό άτομο που έχει δικαίωμα να τον κατηγορήσει για το οτιδήποτε, είναι η γυναίκα του, η Behati Prinsloo. Μπορεί επίσης η ίδια να κατηγορήσει και όλους όσοι την αντιμετωπίζουν με οίκτο ή παρεμβαίνουν στα προσωπικά της και μιλούν αντί εκείνης. Σίγουρα δεν έχει κανένα δικαίωμα η Emily Ratajkowski.

    Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι διαρροές για τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει ο Levine ο ίδιος ισχυρίζεται πως ήταν μόνο μηνύματα και δεν υπήρξε φυσική επαφή – υπήρξαν κάποιοι που κατηγόρησαν τις κοπέλες που φλέρταραν με έναν παντρεμένο άντρα, με γυναίκα και παιδιά.

    Πολύ σωστά, βγήκαν κάποιες γυναίκες στο TikTok και είπαν πως είναι τραγικό να κατηγορούνται οι κοπέλες. Είναι. Αυτό όμως δεν κατανοώ πως θα πρέπει να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι πρέπει να κατηγορούνται οι άντρες που φλερτάρουν, είναι δεν είναι σε σχέση ή παντρεμένοι.

    Στο μυαλό της Emily Ratajkowski, που θα της δώσουμε το ελαφρυντικό ότι έχει τις πληγές από τον δικό της άπιστο σύζυγο, είναι ποινικό αδίκημα να φλερτάρουν δύο άνθρωποι. Η Ratajkowski με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια δείχνει πως περισσότερο από την καταγγελία της πατριαρχίας και την ισότητα, διψάει απλά για εκδίκηση.

    Δεν γνωρίζει κανείς προφανώς τι κουβαλάει σαν ψυχολογικά και ανασφάλειες. Ίσως να είναι τόσο εκνευρισμένη από το ότι την αντιμετωπίζουν σαν μια σέξι γυναίκα και δεν κοιτάζουν παραπέρα σε επαγγελματικό επίπεδο, ιδίως σε υποκριτικό, αφού αυτό κυνηγούσε για χρόνια, την υποκριτική.

    Η ίδια θεωρεί πως κοιτάζουν τα οπίσθια της, το στήθος της, το αψεγάδιαστο σώμα της. Φταίνε μόνο οι άλλοι; Ισχυεί αυτό μόνο για τις γυναίκες στη βιομηχανία του Χόλιγουντ; Ίσως να ισχύει περισσότερο για τις γυναίκες, αλλά ισχύει και για τους άντρες. Μήπως πολλοί που ήταν μοντέλα ή που ανεβάζουν τόπλες φωτογραφίες τους, δεν τους παίρνουν σε ρόλους που θα πρέπει να δείξουν τους κοιλιακούς τους και τα συναφή; Μήπως ο Joe Manganiello ή ο Channing Tatum μέχρι πριν λίγα χρόνια, δεν αντιμετωπίζονταν ως σώματα; 

    Με γεια της με χαρά της η Emily Ratajkowski αναρτά φωτογραφίες που αναδεικνύουν το σώμα της στα social media. Γούστο της και καπέλο της να κάνει και γυμνές φωτογραφίσεις. Αλλά ας μην διυλίζουμε το κουνούπι, ζούμε στην εποχή της εικόνας και αυτή μένει. Αν ένας σκηνοθέτης βλέπει συνεχώς το γυμνό σου σώμα, θα είναι απίθανο να σταματήσει να το βλέπει. Θεωρώ πως δεν είναι ζήτημα φύλου εν προκειμένω.

    Σε κάθε περίπτωση, όλο αυτό έχει οδηγήσει την Ratajkowski σε μια ακατάσχετη τοξικότητα κι έναν φθόνο για το ανδρικό φύλο. Ποια είναι αυτή και ποιοι είμαστε όλοι εμείς να δείξουμε το δάχτυλο σε όποιον φλερτάρει; Είναι συναινετικό; Δε μας αφορά και δεν έχουμε δικαίωμα εμπλοκής.

    Κι είναι ταμπού μιας άλλης εποχής το να μη φλερτάρει κάποιος ή κάποια επειδή έχει σχέση κτλ. Το φλερτ πρέπει να υπάρχει ακόμα και για τους δεσμευμένους κι αν θέλουν να το κρατήσουν εκεί ή να το πάνε παρακάτω, εφόσον υπάρχει μια κοινή συμφωνία, ας το κάνουν.

    Δε νομίζω ο Adam Levine να καταπίεσε τις κοπέλες να ανταλλάξουν μαζί του μηνύματα. Δε νομίζω να καταπίεση τη διασημότητα του πάνω τους. Με τη θέληση τους συμμετείχαν στο παιχνίδι, τουλάχιστον απ΄όσα έχουν γίνει ως τώρα γνωστά. Κι αν το θέλγητρο ήταν η διασημότητα του Levine, πάλι με τη θέληση τους το έκαναν. Δε νομίζω κιόλας να ισχύει αυτό. Θα έρθει δηλαδή εμένα να μου την πέσει η Scarlett Johansson και θα κάτσω να σκεφτώ πόσο διάσημη είναι ή θα πω «α, Scarlett έχεις άντρα, δε μπορώ να το κάνω αυτό»…

    Άρα ναι, να μην κατηγορηθούν με τίποτα οι κοπέλες. Αλλά να μην κατηγορηθεί από τους κάθε λόγης άσχετους, δηλαδή εμάς και την Ratajkowski, και ο Levine. Αλίμονο αν ποινικοποιήσουμε και την οποιαδήποτε μορφή φλερτ που γίνεται συνειδητά απ΄όλα τα συμβαλλόμενα μέρη.

    Τι μας νοιάζει εμάς αν ο κάθε Levine έχει γυναίκα; Είμαστε κάποια αστυνομία ηθικής; Είμαστε στην οικογένεια του; Φίλοι; Γονείς; Παιδιά; Όχι. Ε, τότε ας αφήσουμε όσους θέλουν να αλληλοφλερτάρουν να το κάνουν και να τους νοιάζει αυτούς αν είναι δεσμευμένοι ή όχι.

    Είπαμε όμως…Η Emily Ratajkowski, όσο υπέρ της ελευθερίας κι αν το παίζει, περισσότερο με συντηρητικό αρχιφύλακα μοιάζει και φαίνεται να θέλει να συντηρήσει όλα τα ταμπού, απλώς να τα πάει από το «εις βάρος των γυναικών» στο «εις βάρος των ανδρών». Και γι΄αυτό είναι κι ένα πρόσωπο που περισσότερα προσκόμματα προσφέρει στον φεμινισμό και το #metoo, παρά το βοηθάει.

    Διαβάστε ακόμη στο Nitro.gr:

    Αποκαλυπτική η Shakira για τον Pique: «Νιώθω ότι είναι ένα κακό όνειρο – Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα για εκείνον»

    Khloe Kardashian: Δείχνει για πρώτη φορά τον γιο που απέκτησε μέσω παρένθετης μητέρας

    Έφτυσε τελικά ο Harry Styles τον Chris Pine; Η Olivia Wilde απαντάει