Πίνακας Περιεχομένων
    1. Το celebrity status των Kardashian-Jenner σε πλήρη αντίθεση με τον χαρακτήρα τους

    Είναι από εκείνα τα παράδοξα. Οι Kardashian και οι Jenner αποτελούν την κορυφή της πυραμίδας του celebrity-star system στην Αμερική, έχουν δικές τους επιχειρήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων η κάθε μία, οι δύο απ΄αυτές είναι δισεκατομμυριούχες, κάνουν μέχρι και αγώνα δρόμου για το ποιανής η πολυτελής βίλα θα χτιστεί πιο γρήγορα στο Λος Άντζελες. Αυτό συμβαίνει ας πούμε ανάμεσα στην Khloe Kardashian, την Kris Jenner και την Kylie Jenner τον τελευταίο χρόνο.

    Οι 5 αδερφές και η μαμά τους ήταν για 17 τηλεοπτικές σεζον τα αγαπημένα κορίτσια του τηλεοπτικού κοινού με το ριάλιτι τους Keeping Up With The Kardashians. Αυτό τελείωσε φέτος.

    Εκτός από το ριάλιτι, πρόκειται για brands που κάνουν τρελό τζίρο μέσω του Instagram και των social media, χώρια τον τζίρο των επιχειρήσεων τους. Η ζωή τους απασχολεί διαρκώς. Τα προσωπικά τους γίνονται θέμα συζήτησης. Οι εγκυμοσύνες τους το ίδιο. Για πολύ κόσμο είναι και σέξι ή όμορφες γυναίκες. Γούστα είναι αυτά, δεν κρίνουμε.

    Δεν υπάρχει μέρος στο οποίο να μη μπορούν να πάνε. Δεν θα φάνε ποτέ και πουθενά πόρτα. Αντιθέτως, δε θα χρειαστεί καν να πληρώσουν σε αρκετές περιπτώσεις γιατί αποτελούν ζωντανή διαφήμιση. Έχουν το χέρι του Μίδα, αφού ό,τι πιάνουν, γίνεται χρυσός.

    Κι όμως, ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ οι Kardashian και οι Jenner είναι τόσο επιτυχημένες εμπορικά και μεγάλα brands, έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον όταν συζητούν άλλοι γι΄αυτές, παρά όταν συζητού οι ίδιες για τη ζωή τους. Στις συνεντεύξεις που δίνουν, ιδίως τις τηλεοπτικές στα late night shows, είναι είτε πολύ συγκρατημένες είτε αδυνατούν να καταθέσουν κάποιο ελάχιστο χιούμορ.

    Φαίνεται πως τα τόσα χρόνια της καθοδήγησης από image makers, τις έχουν κάνει πιο «άσπαστες» και κοινωνικά αταίριαστες. Αν τις βάλεις για παράδειγμα δίπλα σε έναν ημιδιάσημο κωμικό, θα φανούν λιγότερο σταρ απ΄αυτόν. Δεν είναι κάτι κακό ή κάποια μομφή για την προσωπικότητα τους. Έτσι είναι, πιθανότατα. Αν και αρκετές φορές μοιάζουν να εμποδίζουν τον εαυτό τους από το να ζήσουν πραγματικά.

    Το celebrity status των Kardashian-Jenner σε πλήρη αντίθεση με τον χαρακτήρα τους

    Δείτε για παράδειγμα την Khloe Kardashian που βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο σόου του James Corden. Πήγε με ένα νύχι τεράστιο και φουλ φτιαγμένη, κουνιόταν ελάχιστα, γελούσε με… κόφτη και κατάφερνε μέσα σε 3-4 λεπτά να σε κάνει να χασμουρηθείς περισσότερο απ΄ό,τι με τον Πολίτη Κέιν.

    Και να φανταστεί κανείς ότι ο Corden είναι φίλος της οικογένειας, είναι ένας τύπος που φροντίζει περισσότερο από κάθε άλλον παρουσιαστή να λυθεί ο καλεσμένος και αποτελεί ένα comfort place. Πού να ήταν καλεσμένη στον Jimmy Kimmel ή τον Stephen Colbert η Khloe…

    Το ίδιο ίσχυσε και για την πολύ μαγκωμένη Kris Jenner που ήταν μαζί της στο στούντιο.

    Ακόμα και η Kim Kardashian με την Kendall Jenner, που είναι πιο εξωστρεφείς και ανέκαθεν είχαν μεγαλύτερη προσαρμογή σε εκπομπές και στη δημοσιότητα αυτού του μεγέθους, μιλάνε κάπως περιοριστικά, έχουν μια πολύ ανοίκεια αίσθηση του χιούμορ και δείχνουν αταίριαστες με το περιβάλλον. Ούτε αυτό αποτελεί κάποια κατηγορία.

    7 λεπτά βίντεο με την Kendall Jenner να μιλάει στον Jimmy Fallon για τα crocs της και δεν υπήρξε πάνω από μία μικρή στιγμή που κάτι να έδωσε στο κοινό στο στούντιο και στον τηλεθεατή.

    Είναι απλώς τρομερή αυτή η αντίθεση ανάμεσα στην προσωπικότητα που βγάζουν και στο όνομα που διαθέτουν. Οι Kardashian και οι Jenner είναι πιθανώς πιο γνωστές από ολόκληρους πολιτικούς ηγέτες. Κι όμως ο δημόσιος λόγος τους είναι ορισμένες φορές πιο ξύλινος από πολιτικού. Παρά το ότι φτιάχνονται τόσο πολύ, έχουν τόσο βάψιμο και αρέσκονται κάποιες φορές να δείχνουν τις καμπύλες τους, οι Kardashian και οι Jenner δείχνουν να είναι, ίσως, πιο συμμαζεμένες και ντροπαλές απ΄αυτό που θα ταίριαζε στο στάτους τους.

    Πιθανώς το τέλος του Keeping Up With The Kardashians να σηματοδοτεί και μια νέα εποχή για την επαφή της οικογένειας με την δημόσια εικόνα τους. Άλλωστε, τις τελευταίες δύο σεζόν η Khloe και η Kourtney έδειχναν διαρκώς ότι δυσανασχετούν με την κινηματογράφιση της ζωής τους.

    * Φωτογραφία: Getty Images